Wysłany: Sro 26 Sty, 2011
dw
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sro 26 Sty, 2011
wAve napisał/a
Acha i zapomniałem dodać, że uwielbia i wręcz rozsmakowuje się w graniu blastów.
potwierdzam, na zlocie 2009 - najszybszy blasciarz, nawet blanker szczene zbieral
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 27 Sty, 2011
masz jakies filmiki?:) chciałbym posłuchac jak ten dw na blastach chodzi:) ja sam tez cwicze paluszki ostatnio, cwicze w tempach 230 -240 jedynki itp zeby tak nawet nawet luźno czuc sie w tempie 210-220 kurka, chetnie bym pojechał na zlot w drumcenter, jesli taki bedzie niedługo:D poznałbym osobiscie was wszystkich lubie dw i referensa i ice drumy te ostatnie szczegolnie dlatego ze bez skrupółow rozpierd*&ił bym je jak ziomek na filmiku :D
zlot w bydgoszczy moze bedzie po wakacjach, nic nie wiadomo poki co
na ten moment zostaje zlot za 3 tygodnie w krakowie
Bolek- zaimponowałeś mi- dobry czas- 3 minuty i już coś na mnie znalazłeś
No rzeczywiście na tym filmiku nie gram blastów, ale jak chcesz to mogę coś nagrać. xD Pewnie dobra beka przy okazji będzie, ale co tam...
A jeżeli chodzi o zlot to podpisuje się rencoma i nogami pod czymś takim jak było w Bydgoszczy. Impreza wyjebana na maksa.
jak sie spotkamy krolik, to tym razem Ci nie odpuszcze, bedziesz mnie groovic uczyl
juz lubie królika, bo mowi dobrze i za duzo postów nie ma i sie nie mądrzy hehehehe a co do gróvienia to jestem w kolejce za klima:D bo ten filmik pokazuje wiecej niz sie spodziewałem, no i oczywiscie chetnie obejrze jakis filmik:P czekam:) w jakiej kapeli grasz??:)
krakow odpada bo cash mało i daleko ale bydgoszcz 147 km i po wakacjach to bede miał kasy jak bobu xD xD