Wysłany: Pon 05 Wrz, 2011
buahahahaha, no nie moge xdddd co za bieda xd
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
jeszcze niech sie stocza jak korn i zrobia dubstepowa plyte
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
faktycznie slabo jak dla mnie. slawa i kasa uderzyla do glowy moim zdaniem. ale jak ktos napisal:
"Piotrek i spółka tworzą bardzo dobra muzykę od dłuższego czasu i logiczną sprawą jest że nie będą nagrywali muzyki "na jedno kopyto". Oczywiście każdy z was ma swoje zdanie i jednym się może to podobać innym nie...Myślę że prawdziwym fanom COMY którzy są z nimi na dobre i złe płyta przypadnie do gustu, ten kawałek może wydawać się troche "lekki i powiewny", ale uwierzcie mi na płycie jest jeszcze 11 utworów z mocnym pierdolnięciem "
to nie bede na zas praktykowal polaczkowego marudzenia i spokojnie poczekam na plyte. jak nie bedzie lepiej lub tak dobrze jak wczesniej no i oczywiscie z 4 kawalki bez kompromisu to poleci do kosza oczywiscie.
jerekp napisał/a
W grudniu możecie oczekiwać płyty Comy z kolędami, a wkrótce Roguckiego w tańcu z gwiazdami.
powiem wam że słuchałem ich kilka razy na żywo i najlepiej wypadli na woodstocku w roku 2007 jak Rogucki jeszcze miał loczki na głowie i wycierał podłogę plecami na koncertach.
Trochę się z tobą nie zgodzę, bo zespół stał się sławny grając muzykę nie komercyjną, jeżeli panowie będą teraz nastawieni na granie dla kasy gównianej popowej muzy to mogą stracić dużo starych fanów.
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Mogą zyskać dużo nowych fanów grając swoje, nie muszą się "zeszmacać". Z tego rodzaju muzyką to i tak są bardzo popularni w naszym kraju. Na koncerty jest duże zapotrzebowanie gdy zespół grał trasę akustyczną zostały zorganizowane (chyba) 3 dodatkowe koncerty bo tyle ludzi chciało przyjść, symfonicznie również jest powtórzone więc ludzie chcą słuchać, że tak powiem "normalnej" muzy tego zespołu.
ps. normalnej - czyli takiej jak ludzie się przyzwyczaili.
Wysłany: Czw 13 Paź, 2011
jak mozna tego w ogole sluchac? oO
Nawiązując do najnowszej trasy promującej krążek ciekawi mnie jakie utwory chcielibyście usłyszeć na koncercie Comy w Poznaniu, który odbędzie się 19 listopada. Ja chętnie posłucham następujących piosenek:
Cisza i ogień
Spadam
100 tysięcy jednakowych miast
Ostrość na nieskończoność
Popołudnia bezkarnie cytrynowe
Daleka droga do domu
Transfuzja
Leszek Zukowski
oraz oczywiście kawałki z albumu bez tytułu
z czasów przed płytami N.T.D.C., Nienasycenie, Bez Widoków, Underground, Just, Way
z pierwszej Leszka, Skaczemy, Chaos, Ocalenie, Pierwsze Wyjście z Mroku, Sierpień
z drugiej Wszystko poza Daleka droga do domu
z trzeciej wszystko
z czwartej F.T.M.O., F.T.P. (ewentaulnie) T.B.T.R.
z piątej Angela, Deszczowa Piosenka, Woda Leży Pod Powierzchnią, La Mala Educacion.
Moja mała recenzja Czerwonego Albumu.
10 z 12 się da słuchać (Na pół, i Los cebula dla mnie nie istnieją, mogliby dla mnie sprzedawać płytę bez tych utworów). W kilku utworach słychać duże naleciałości System of a Down (niestety) http://www.youtube.com/watch?v=nqxzzVkxOUs riff brzmi prawie jak Aerials, oraz Metallicą. Generalnie płyta nie jest najgorsza, po singlu spodziewałem się jakiegoś popowego gówna ale w niektórych momentach jest mocno, jak dla mnie 7/10.
A tak się wg mnie klasyfikują albumy.
Hipertrofia > Zaprzepaszczone Siły > Pierwsze Wyjście z Mroku = Czerwony Album > Excess
Pół na pół jest tragiczne ale po przesłuchaniu całej płyty uważam, że jest niezła. Ostatnio zespoły na promocje płyty wydają straszne gnioty. Tymczasem płyta jest naprawde warta posłuchania.