Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » Czarny Hardware - sklepy
Czarny Hardware - sklepy
Autor Wiadomość
Blood_Pet 

Wysłany: Wto 20 Lis, 2007   Czarny Hardware - sklepy

Witam!
Szukam od jakiegoś czasu sklepu,w którym można by kupić pojedyncze bębny z czarnymi obręczami itp. Wiem że można samemu pobawić się przy odrobinie zaparcia, ale jednak jak dla mnie to nie to samo :)
Konkretniej poszukuję wiszącego tomika w rozmiarze 8/9/11/13 - dowolnie - uciesze się jak choć jeden się znajdzie. Najlepiej by było z 11 ale takich to ze świecą szukać. Wiem że ddrum ma serię z czarnym hardwarem - jakaś firma jeszcze tez? I czy macie może jakieś linki do sklepów gdzie można takie bębenki kupić?
Pozdrawiam!

Carlos

Wysłany: Sro 21 Lis, 2007   

pearl ma taka opcje. co do sklepow - poszukaj sobie na forum, albvo w google

JooreX
whiskey lover

dokladnie :-) przy okazji: zadzwon/zamailuj do sklepu, pojedyncze bebny jest niekiedy ciezko dostac i na ogol nie ma ich na stanie, ale duzo sklepow moze ci sprowadzic taki towar na zamowienie

Blood_Pet 

Carlos - nie rób ze mnie ciamajdy - myślisz ze nie szukałem?
Przejrzałem google, forum i wszystkie sklepy w necie jakie udało mi się znalezć i nie znalazłem niczego - stad właśnie mój temat na forum. A bez obrazy pisanie poszukaj sobie w googlach jak dla mnie nadaje sie jako post spammowy, bo niczego nie wnosi.
Co do Pearla - wiem, ale pojedynczych tez nie można nigdzie znalezc.
Co do pisania maili i dzwonienia - pewnie będę do tego zmuszony, ale wolałbym uniknąć, bo wtedy ceny są zabójcze ;)

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » Czarny Hardware - sklepy