Może, panowie ma ktoś nr. kom do Suriego to niech poda Princowi
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Meinl
Ja(zz)centy
Wysłany: Pon 04 Paź, 2010
Suri_drummer podal numer telefonu. dlaczego nie zadzwonisz?!
byc moze maile NIE DOCHODZA?! (widze ze jestes krotko na forum! sprawdz najpierw w folderze DO WYSLANIA! moze nie wyszly z Twojego konta? TO SIE ZDARZA!!!)
kilkakrotnie pisalem do Kolegow na forum w jakichs sprawach i maile nie dochodzily albo dochodzily gdy sprawa byla nieaktualna (bo cichutko siedzialy w folderze "do wyslania" takie sprytne maile )
ZADZWON.
i jeszcze jedno... ochrona praw osobowych...
...zadzwon, wyjasnij i juz. jesli zauwazyles kolega pisal ze ZMIENIA prace moze to tez ma wplyw na to ze nie sprawdza maili?
udanego wyjasnienia sprawy.
pozdr.
J.
ps. tak zartem... jak domagasz sie wyslania TALERZA I KASY na twoje konto, to suri w koncu Cie poda i bedziecie sie sadzic i sadzic...
PS2.
Suri_drummer napisał/a
Witam, jak w temacie na sprzedaż rewelacyjna blaszka Meinl Raker Ride, rozmiar 20
Szklista, selektywna, z pięknym, charakterystycznym bellem, dla mnie blaszka ideał.
Kupowałem i sprzedawałem ostatnio tylko rakery, więc o czymś to świadczy
Propozycje, skargi i zażalenia na:
GG: 11065051
Tel: 669462792
Priv, tudzież gołąb pocztowy i inne media
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Ja(zz)centy Pon 04 Paź, 2010, w całości zmieniany 1 raz
zanim napiszesz że ktoś jest oszust sam sprawdź dobrze wszystko. Jak się gównem kogoś obrzuci to smród długo sie unosi.
Nie ma co wchodzić w zbędną polemikę. Wybacz ale długi brak kontaktu zmusił mnie do takich kroków. Temat napisałem w celu zdobycia kontaktu bezpośredniego lub pomocy ze strony forumowiczów a nie oczerniania kogokolwiek.
Pomoc dostałem w postaci nr telefonu i tyle. Zobaczymy co będzie dalej.
Wysłany: Pon 04 Paź, 2010
ja suriego bede bronil, bo sam wybralem go w glosowaniu na moda, i wiem, ze jest uczciwy i wporzadku, znam go osobiscie i wiem, ze czegos takiego normalnie by nie zrobil...nigdy nie wiadomo co sie stalo...
wiadomosc znika z folderu "do wyslania" nie w momencie odczytania, a w chwili zalogowania sie na konto, wiec nie jest to rownoznaczne, z tym ze musial czytac, ja wylaczylem to wyskakujace okienko i niejednokrotnie nie zauwazalem wiadomosci...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!