mysle ze nie są na tyle posrani, ze oglądajac ten klip mogą z ręka na sercu powiedziec "ku**a, bracia, jestesmy trv, to jest kawał dobrej roboty" i sami podchodzą do tego z jajem... tzn mam taką szczerą nadzieję ;p ;p
Wysłany: Czw 03 Cze, 2010
blanker666 napisał/a
sru lesny blek metal jak widac ciagle jest sru
immortal to kultowy zespol w pewnych kregach - na szczescie nie w moich
+1
cale szczescie, ze mi nie dane jest sluchac immortala ani tak sie nie stroic w ogole kubu, sorry, ale ja na trzezwo mam ostra beke, to co by bylo jakbym zastosowal srodki legalnie dostepne w NL
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
To jest właśnie coś godnego polecenia Kutiman jest prześwietny, warto prześledzić cały jego profil na yt i zapoznać się z tym jak tworzy muzykę, coś nowego i świeżego.
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Emperor raczej mało śmieszny, w porównaniu z resztą.
A, i poczułem się wywołany do tablicy, jestem fanem Immortala, od czasu kiedy zobaczyłem ich na Broootal Assault, i byłem zachwycony. Niech sobie chodzą po scenie rakiem, niech się zamieniają dziwnie miejscami, niech machają nogą jedną stojąc na drugiej, no ale Panowie... muza się broni, i się będzie bronić nawet jakby wyszli przebrani za hello kitty. A teledyski - są opór zabawne, a znamienne jest że od paru ładnych lat żadnego nie zrobili XD
Co do Immortala i ich pierwszych teledysków, wierzcie mi że sam zespół szczerze ich żałuje i ma z nich ubaw (diabolical fullmooon);D, a dziś co tu dużo gadać MOC na żywo.;) tutaj chcę wspomnieć kolegom co uważają ich image za śmieszny- sam Abbath przyznał kiedyś że wkurza go to że wszyscy się malują, malowali itd. ale co poradzić, fani są do tego przyzwyczajeni. Immortal bez makijażu a' la "misie panda" to jak Kiss bez swojego. Panowie Black Metalowcy-wybaczcie porównanie, chciałem tylko zasadę oddać. Immortal to już pewna firma, a ich na pozór śmieszny wizerunek to ich wizytówka. Dla mnie Abbath to taki trochę Lemmy black metalu na marginesie;p;D