zastanawialem sie wlasnie czy by sobie nie sprawic crasha 20 istanbul agop i jak zobaczyłem cene to malo z krzesła nie spadłem ! sporo poszlo wszystko do góry .
Cholernie podrożała półka entry level - przebitka w granicach 100 porównując ze sklepami wystawiajacymi się choćby na allegro. Smutne. Renoma DC wiadomo - to się ceni, ale przymierzający się do kupna swojego pierwszego zestawu (niekoniecznie made in Czechosłowacja) mają ciężki orzech do zgryzienia. Ot taki ja, na przykład Czyżby kryzys zajrzał w oczy takiemu rynkowi jak rynek instrumentów muzycznych ?
Witam,
entry level tzn. Mapex Q , czy Pearl Target nadal kosztują ok 1500 PLN. Tak samo jak w innych sklepach Ludwigi CS Combo. Co prawda skończyły się promocje, ale cena wyjściowa nadal mniej więcej ta sama. Zamiast kupować entry level w tej cenie i tak lepiej kupić używkę.
Pzdr
Misiu68
Witam,
entry level tzn. Mapex Q , czy Pearl Target nadal kosztują ok 1500 PLN. Tak samo jak w innych sklepach Ludwigi CS Combo. Co prawda skończyły się promocje, ale cena wyjściowa nadal mniej więcej ta sama. Zamiast kupować entry level w tej cenie i tak lepiej kupić używkę.
Pzdr
Misiu68
mapex q kosztował 1300zł :],wiec cena skoczyła o 200zł,a to dla niektórych jest juz duzo :],ale fakt faktem lepiej kupywac lepsze uzywki
_________________ MAPEX | PAISTE | REMO | VATER
Ja(zz)centy
Wysłany: Wto 13 Sty, 2009
head napisał/a
misiu68 napisał/a
Witam,
Pzdr
Misiu68
mapex q kosztował 1300zł :],wiec cena skoczyła o 200zł,a to dla niektórych jest juz duzo :],ale fakt faktem lepiej kupywac lepsze uzywki
z naciskiem na to co napisal misiu68:
Co prawda skończyły się promocje, ale cena wyjściowa nadal mniej więcej ta sama.
CENA WYJSCIOWA to bylo wlasnie 1500zl. promocje? pewnie na 2 stowki zjechali z ceny wyjsciowej to kosztowalo 1300 zl. czyli tak czy inaczej gra i buczy.