Proszę admina o wykasowanie tego tematu jak tylko otrzymam odpowiedź, aby nie zaśmiecał. A pytanie takowe: czy w waszych komputerach też po kliknięciu u góry na logo Drum Center otwiera sie ...pusta strona? Nie było mnie kilka dni, przyjeżdżam, chcę zerknąc do cennika Sabiana a tu dupa, wyświetla pustą stronę a na dole informacja "zakończono" jak gdyby nic się nie stało. Jakaś przebudowa stronki? Jesli tak to czemu nie ma po otwarciu informacji że strona w przebudowie? A może to u mnie tylko coś nie działa ?
Wysłany: Sob 21 Paź, 2006
DrumCenter (20-10-2006 14:47)
dzięki za info i zakupy - pozdrawiam i zapraszam niebawem na nową stronkę
Klima (20-10-2006 14:47)
a kiedy ta wyczekiwana przez wszystkich aktualizacja?
DrumCenter (20-10-2006 14:52)
stona juz jest zamknięta, ładujemy nową na serwer i programista robi ostatnie poprawki
Klima (20-10-2006 14:52)
aha
to za ile bedzie?
DrumCenter (20-10-2006 14:52)
jak dobrze pójdzie, to dziś się wyrobimy
a no to cieszy
Klima (20-10-2006 14:53)
jestem jednym z ostatnich na starej stronce
Klima (20-10-2006 14:53)
a adres zostaje ten sam?
DrumCenter (20-10-2006 14:53)
tak
starczy?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sob 21 Paź, 2006
a wczoraj mowili ze moze dadza rade jestem nadziei ze w poniedzialek zrobia, bo jestem niezmiernie ciekaw...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Stronka praktycznie gotowa.... Jeszcze tylko wgranie kilku ostatnich popraweczek. Jesli uda sie je dzisiaj wykonac to jeszcze dzisiaj stornka ruszy. Chociaz najprawdopodobniej bedzie to jutro dyz bede musial wgrac aktualne statusy dostpenosci towarow od reki.
Mam nadzieje ze sie nie zawiedziecie w koncuto kilka dobrych miesiecy wycietych z zyciorysu
_________________ Posłuchaj jak w duszy cisza gra, a potem odtwórz ją rytmem.
Stronka praktycznie gotowa.... Jeszcze tylko wgranie kilku ostatnich popraweczek. Jesli uda sie je dzisiaj wykonac to jeszcze dzisiaj stornka ruszy. Chociaz najprawdopodobniej bedzie to jutro dyz bede musial wgrac aktualne statusy dostpenosci towarow od reki.
Mam nadzieje ze sie nie zawiedziecie w koncuto kilka dobrych miesiecy wycietych z zyciorysu
no jeśli stronka będzie wyglądała tak jak kiedyś mi pokazałeś na screenie to baaaaardzo dobrze będzie
Wysłany: Nie 22 Paź, 2006
a ja chcialem wejsc na DC i wpisujac w oknie adresu zawse wywala jakies stare otiwerane adresy to wzialem sobie dc i koszyk tak pierwszy lepszy link i wrzucilo mi juz nowa stronke, wyglada pieknie, po prawej stronie u gory jakies bebenki, nie zdazylem sie przyjrzec dokladnie bo nic nie moglem kliknac i mi sie stronka wysypala, nie wiem wogule jak na nia wszedlem...
jesli wejdziecie na stronke przez inny adres(jakies katalogi cokolwiek innego co macie w historii) to bedziecie mogli juz stronke podziwiac jak i ja moglem, przykladowe screeny...
czyli sklep wygląda tak jak widziałem to dawno temu (przed wakacjami?) miałem nic nie mówić do czasu wyjścia nowej strony byłem jednym z pierwszych hehehe
to tez jestem jednym z pierwszych ktorzy zobaczyli nowa odslone ^^
klinik ale widzisz wszystko dlatego ze macie najlepszy sklep ^^, o 16 to moja piekna bedzie u mnie i bede zajety ^^...
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 168 Skąd: Milanówek miasto krówek
wow! śliczna promocja na pokrowce... az chyba sie skusze w ogole strona bardzo fajna, tylko sporo ubytkow typu - nie wyswietlaja sie miniaturki niektórych artykułów, brakuje opisów sporo, nie działa jeszcze sprawdzanie stanu zamówienia z tego co widze... ale rozumiem ze ledwo ruszyla wiec ubytki sa oczywiste. pozdrawiam
wow! śliczna promocja na pokrowce... az chyba sie skusze w ogole strona bardzo fajna, tylko sporo ubytkow typu - nie wyswietlaja sie miniaturki niektórych artykułów, brakuje opisów sporo, nie działa jeszcze sprawdzanie stanu zamówienia z tego co widze... ale rozumiem ze ledwo ruszyla wiec ubytki sa oczywiste. pozdrawiam
Opisy beda systematycznie dorabiane, miniaturki sie wysweitlaja tylko brakuje fotek do niektorych produktow. status zamowienie dziala ale tylko dotyczy zamowien z nowej stornki, gdyz stara baza dziala tylkol u nas wewnetrznie i sluzy do wysylania statusow wiec recznie sprawdzic nie mozna.
_________________ Posłuchaj jak w duszy cisza gra, a potem odtwórz ją rytmem.
nosz kurczaki oglądam stronke z bananem i nagle że w modernizacji ale dobrze że napisałeś że coś robicie bo myślałem że wam serwer padł i jest ała uspokoiłeś mnie hehe
ale pięknie pięknie ile oglądania teraz ciut nowych rzeczy