Yo!
W sierpniu będe w UK (Oxford) a że to niedaleko do Bimingham i Northampton to pewnie się wybiore. Ty pewnie pojedziesz do Brentwood bo to najbliżej Londka.
... nie moge się doczekać
dzieki za info!
pozdr
mozliwe ze ja wtedy bede w anglii. jezeli udaloby mi sie to pojechalbym tam na pewno
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
Nie wiem dlaczego ale myslalem ze w Londynie... nevermind
To w takim razie sie zobaczymy
Rozumiem ze ilość miejsc jest nieograniczona? Bo nie chciałbym się pozniej rozczarowac.
nie ograniczona? hehe a to dobre
wiesz to sie odbywa takim leisure center. Tam sa silownie, basen i sala na koncerty - takie jakiby centrum kulturalno koncertowe. Ile sie tam osob miesci to nie wiem ale na pewno nie 100.000 Dla tego ja juz sobie kupuje bilet zeby sie nie obudzic pozniej w tzn dupie:)
Drumfest coraz blizej.
Szkoda ze Masona odwolali ale przynajmniej zobacze po raz kolejny mistrza Mayera
Ja potwierdzam swoja obecnosc w Birmingham 5.08
anyone else?
Drumfest coraz blizej.
Szkoda ze Masona odwolali ale przynajmniej zobacze po raz kolejny mistrza Mayera
Ja potwierdzam swoja obecnosc w Birmingham 5.08
anyone else?
Ps
Inez... powiedz ze bedziesz
Chcialabym byc, co parwda jestem teraz w Anglii ale wracam nie dlugo,za jakies 2 tygodnie...
_________________ Promotorka So I Scream
I want to see you suffer...choke...bake cookies...
No bylo czad...
Ja mam sporo filmikow ale slabej jakosci.
Na youtube pojawily sie zapisy Jojo Mayera i Karla Brazil'a, niestety dzwiek zbierala chyba tylko kamera stad nie za dobra jakos audio
Ale i tak bardzo mile wspomnienie...