Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » El Nino na London Drum Show - video relacja
El Nino na London Drum Show - video relacja
Autor Wiadomość
El Nino

Wysłany: Sob 29 Paź, 2011   El Nino na London Drum Show - video relacja

Cześć Wszystkim. Ponieważ mieszkam w Londynie (który na dniach jednakże opuszczam) miałem okazję być dwa tygodnie temu na tak zwanym tutaj The London Drum Show. Postanowiłem strzelić parę ujęć - w materiale starałem sie głównie uwzględnic sprzęt który w naszym rodzimym kraju może być mniej znany (choć mogę się mylić gdyż nie było mnie w Polsce trochę). Z racji ze targi odbywały sie na terenie Anglii to była to okazja do pokazania sie kilku tutejszym manufakturom. Oczywiście rzecz wiadoma nie zabrakło ujęc znanych producentów ale starałem się nie przesadzać.
Z materiału ostatecznie wyciąłem performance Georga Kolliasa - był on zresztą parę dni temu w Polszy więc pewnie wielu z Was miało go okazje tam widzieć.
Oto link do materiału na moim kanale. Enjoy

http://www.youtube.com/wa...k&feature=feedu

klima 
Almighty of forum!

Wysłany: Pon 31 Paź, 2011   

Hej, bardzo fajny material :) Nie wiedzialem, ze angole maja tyle firm u siebie :) Masz moze jakies foty z calej imprezy? No i jeszcze jedno pytanie, czy moge przechwycic filmik i go zalinkowac na fejsbukowym profilu?:>

PerkusjaOnline na Facebooku - https://www.facebook.com/ForumPerkusjaOnline

2725378 - zawsze na niewidocznym

El Nino

Wysłany: Wto 01 Lis, 2011   

klima napisał/a
Masz moze jakies foty z calej imprezy?

Niestety skupiłem się głównie na kręceniu obrazu video. Mam może jedną, góra dwie fotki zestawu Kolliasa z tej imprezy (mam tez video z jego występu ale na necie jest tego tyle że darowałem sobie wkładanie swojego. Tym bardziej że jakościowo jest średnie).

klima napisał/a
No i jeszcze jedno pytanie, czy moge przechwycic filmik i go zalinkowac na fejsbukowym profilu?:>

Nie widzę problemu ;)

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » El Nino na London Drum Show - video relacja