No juz w innym temacie pisałem ze go lubie, świetny w każdym projekcie którego się tknie, wzór dla wielu perkusistów, niekoniecznie metalowych (słyszałem że nauczał m.in. perkusiste z zespołu Nickelback ale nie wiem czy to prawda). W koncu umieszczono go pośród uznanych pekusistów na drummerworld.com.
Mam filmiki z sesji nagraniowej do "Alien" SYL, w kilku z nich Gene opowiada o pracy nad płytą. Jesli ktos chce zobaczyc to dajcie znać, wrzuce na jakis serwer
P.S. Panie Kfadracie, prosze o poprawienie tematu, nie godzi sie takiego nazwiska pisać z błędem!
No juz w innym temacie pisałem ze go lubie, świetny w każdym projekcie którego się tknie, wzór dla wielu perkusistów, niekoniecznie metalowych (słyszałem że nauczał m.in. perkusiste z zespołu Nickelback ale nie wiem czy to prawda). W koncu umieszczono go pośród uznanych pekusistów na drummerworld.com.
Mam filmiki z sesji nagraniowej do Alien SYL, w kilku z nich Gene opowiada o pracy nad płytą. Jesli ktos chce zobaczyc to dajcie znać, wrzuce na jakis serwer
P.S. Panie Kfadracie, prosze o poprawienie tematu, nie godzi sie takiego nazwiska pisać z błędem!
Zapodaj na serwer prosze- z chęcia obejże
_________________ BLAST BEAT
Dremor
6 filmików spakowanych do archiwum zip (~50MB). Filmiki są w formacie .rm i do ich otwarcia potrzebne będa kodeki Real Alternative. Po ich zainstalowaniu powinny sie odtworzyc w każdym programie do ogladania filmów typu Bestplayer (ja uzywam Media Player Classic).
Have fun
_________________ Kto panuje nad przeszłością,
panuje nad przyszłością.
O to samo miałem spytać. Jeżeli to bootleg nieoficjalny to nie ma problemu, jeżeli to jakieś oficjalne wydawnictwo (chociaż takowego nie kojarze) to trzeba będzie usunąć linki.
Mam pytanko,czy to bootleg raczej Death czy raczej Gene'a.Chodzi mi o kamerę - bo najczęsciej w bootlegach kamera jest w takim miejscu,że bebniarza nie widać wogóle.Więc jak tu jest- kamera na zespół raczej czy raczej na bebniarza?
Ujecia z róznych miejsc ( w sumie dziwne jak na bootleg), faktycznie Gene'a mogliby pokazać nieco więcej, ale nie ma co wybrzydzać, tylko brac co jest.;)
_________________ Kto panuje nad przeszłością,
panuje nad przyszłością.