Wysłany: Pon 05 Wrz, 2011
Ja wiedzialem, kurde bylem przekonany, ze juz to info tu jest No ja postaram sie pojawic
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wszystko super, tylko cała polska do przejeba.. nie wiem, czy ogarnę tak długie podróże, a jeszcze auta nie ma.. bo jak miałbym pkp jechać to już bym musiał chyba wsiadać do pociągu żeby być na czas..
Wysłany: Nie 16 Paź, 2011
bedzie
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
El Nino
Wysłany: Wto 18 Paź, 2011
Panowie. Jeśli macie jakieś wątpliwości czy warto jechać te "paręnaście" kilometrów to powiadam Wam że warto. Wczoraj miałem okazję widzieć Kolliasa w akcji na Drum Show w Londynie - szacun, ukłon, respekt. Nie bierze jeńców. Sala była pełniutka (500 osób) i nawet miłośnicy innych gatunków patrzyli na niego z podziwem. Postaram się w najbliższym czasie wrzucić jakieś wideo z tego występu. Ale jeśli macie możliwość przyjeżdżajcie - poza tym Kollias to naprawdę pozytywny kolo i miał dużo luzu w stosunku do tego co się tam działo.
Ostatnio zmieniony przez El Nino Wto 18 Paź, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro 19 Paź, 2011
no to widzimy sie w dc panowie na 99%
Wysłany: Wto 29 Lis, 2011
siemano, kto wpada do bydzi? ja 100% bede farel ogarnia miejscowe na afterparty u kogos na chacie, ja powrot do siebie mam dopiero o 13.20 w srode
siema, ja chce sie wybrac (koniecznie) z olsztyna, jesli ktos jedzie z tego miasta to chetnie sie podepne a co z noclegami? imprezami integracyjnymi? tyle lat siedze na tym forum, a zawsze jakos tak z boku (macie jakies sprawdzone noclegi?) pozdro
Wysłany: Czw 08 Gru, 2011
No wiadomo Sie juz z polowa tego forum integrowalem
@xerian - mozemy sie ustawic, zeby wynajac pokoj w pare osob w akademcu szkoly muzycznej...ja tak zrobilem z wooofem i jego zona i aska i wieczorem po warsztatach miejscowka do imprezowania pierwsza klasa
Wysłany: Sob 10 Gru, 2011
niestety z płocka kuźwa jechać bede sam, jeśli bede jechac.
a ja mam lipnie bo nawet jesli pojade pociągiem, to z powrotem nie da rady wrocic tego samego dnia, a w srode musze byc na wykladach.... chyba ze klimson - sie doczepiłbym do was napisze do ciebie na gg.
Wysłany: Nie 11 Gru, 2011
dobra pany, ja jutro bede dzwonil odnosnie pokoju na noc...iloosobowy mam wynajac? bo poki co to tylko xerian sie pisze na to, wiec tak malo, dwoch do picia na afterparty
EDIT: wroc, 4tech nas jest szarek, lp2401, xerian i ja, no to jednego brakuje do kompletu
Wysłany: Wto 13 Gru, 2011
xerian, sprawdz gg
665-396-520 jakby co to dzwoncie do mnie jakby ktos cos chcial ja wjezdzam do bydzi o 13.20