a tak serio to pewnie jako pierwsi zaproponowali mu sensowny endorsment, bo sabiany to pewnie sam sobie kupil.
i ciekawi mnie ze meinl sie nie zasadzil na inferno, zgarniaja wszystkich rzeznikow jak leci od jakichs 2 lat a jego przeoczyli. a moze inferno nie lubi meinla jak ja
_________________ multi ssie, t imba, zergiem slabo z kontrami
------------------
klima mistrz starcrafta
meinl zgarnia przewaznie swiezo wyplywajace kapele, tak mi sie przynajmniej wydaje - jak patrze na ich artist zakladke to same takie w miare mlode zespoly lub takie co niedawno sie przebiły do czołówki.
mnie tam dziwni deal inferno z paiste, dla mnie to taka malo metalowa firma. i tak, tez ich nie lubie;)
------------------
klima mistrz starcrafta
:*:*:*:*,od dzis takze moj ulubiony perkusista
tak czy owak wybrał chyba jedne z najlepszych blaszek do metalu...Lombardo tez zaczynał od rudzielców i pozostał z nimi do tej pory,ofkors juz nie tylko rude ale kilka modeli sobie pozostawił,a co do metalowych perkusistów moge tu wymieniac długo...
aha,Inferno obecnie jest chyba jedynym oficjalnym polskim endorserem Paiste
edit 2:
co do tych strasznie fajnych sabianów(chociaz to fajne blaszki) i mało ciekawych Pejstów pozwolę sobie zacytowac słowa Roberta Ligiewicza(Hey):
''Teraz odnawiam współpracę z Paiste, więc zobaczymy. Kiedyś jeździł z nami bębniarz z dawnego Ziyo, który przekonywał mnie do Paiste: "Przesiądź się, przywiozę ci". Ja do niego ze spokojem: "Wiesz, mam nowe HHXy." Wreszcie zamontowałem w sali prób, przekatowałem parę modeli i nie miałem już żadnej wątpliwości.''
_________________ MAPEX | PAISTE | REMO | VATER
Ostatnio zmieniony przez head Pią 18 Cze, 2010, w całości zmieniany 2 razy
Wiesz, mam nowe HHXy. Wreszcie zamontowałem w sali prób, przekatowałem parę modeli i nie miałem już żadnej wątpliwości.''
takie sranie gadanie, wszystkie te blaszki czyli zildjian paiste sabian istanbul czy meinl to bardzo dobre blaszki, mające w swojej ofercie blachy dedykowane do różnych gatunków.
Mnie interesuje inna rzecz a mianowicie stosunek jakości do ceny i tu jak mniemam sabian wygrywa, bo wszystkie blachy oprócz istanbula są od sabiana droższe a w przypadku paiste znacznie droższe.
ja nie mowie ze pasiste zla firma czy ze metalowcy na niej nie graja. mowie tylko ze lubie (bo nie lubie) i jakos tak w metalowym (w tej odmianie metalu ktora mnie ineteresuje) to jakos tak slabo widoczna.
------------------
klima mistrz starcrafta
apropo na sonisphere ekipa czarciego kopyta wiozla stopki dla artystow grajacych.
inferno chyba juz wczesniej gral na czarcim, ale wykonali tez specjalna wersje dla Lombardo z grawera slayer.
mowili mi to kumple, ktorzy byli na sonisphere
po drodze do wawy na jednym przystanku spotkali gosci z czarciego (mieli koszulki) i pokazywali ta stope dla Lombardo.
dokladniej nie wiem bo mnie tam nie bylo.
specyfikacja:
RUDE series:
Mega Bell Eclipse ride 24"
Wild hi-hat 14"
Wild crash 17"
Wild crash 18"
Wild Crash 19"
Novo China 18"
Novo China 20"
China 20"
other:
Mega Cup Chime 13"
Wild China 2002 series15"
prezentacja spoko - gorzej z kretynskimi epitetami okreslajacymi blachy - "to satanic and evil tip" ale brzmienie tych blach kompletnie mi sie nie podoba - moze oproocz ride i splasza juz wiem ze nigdy nie kupie nic z rude...
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...