Czy nie słyszeliście może ,aby jakieś sławy jazzowej sceny muzycznej udzielały prywatnych lekcji bądź prowadziły regularne warsztaty. Słyszałem kiedyś ,iż Robert Luty bawił się kiedyś w udzielanie lekcji.
Jak macie jakieś namiary to bardzo proszę o nie ( no i najlepiej jak to będzie w Warszawie bo tu mieszkam:)
Czarek Konrad skończył szkołę właśnie po to aby uczyć. Niedługo napewno będą przynajmniej jakieś warsztaty, jak nie prywatne równierz.
_________________ Zen
Ja(zz)centy
Wysłany: Sro 31 Sty, 2007
Z tego co sie orientuje we Wroclawiu (konkretnie we Wroclawskiej Szkole Jazzu i Muzyki Rozrywkowej Zbigniewa Czwojdy) uczy nie byle kto bo Zbigniew Lewandowski. Szkola w okolicach dawnego dworca PKS - konkretnie jesli pytasz to poszukam w necie.
(po chwili... ))
oto i adres:
WROCŁAWSKA SZKOŁA JAZZU
I MUZYKI ROZRYWKOWEJ
Szkoła muzyczna I i II stopnia
ul. Tadeusza Kościuszki 84
Tel / Fax : 071 341 86 86
Tel. kom.: 0501 70 92 95
E-mail: info (at) szkolajazzu.wroclaw.plwroclaw.
Wiecej info o tej szkole Ci nie udziele. Mam nadzieje, ze pomoglem.
pozdrawiam
Jacek
edit:
-----
P.S. wiem, ze z Wawy to musialbys sie pofatygowac, ale polaczenia PKP sa calkiem niezle... a w koncu pan Lewandowski to legenda
Katowicach jest szkola Muzyki Rozrywkowej Nice Noise. Ucza tam wlasciwie sami absolwenci V wydzialu Akademi Muz Karola Szymanowskiego, czyli sami jazzowcy Sam tam uczeszczalem, moge polecic z czystym sumieniem
Woof, przepraszam cię bardzo
Jonkisz- wykładowaca na Bednarskiej (Rekthum zajrzyj na stone może tam bedzie kontakt)
Luty- MOJE MIASTO czyli Józefów-przedmieścia warszawy.
NIe tylko się bawiłale nadal bawi. Znajdź do niego kontakt.