Wysłany: Czw 27 Lip, 2006 Kluby w których mozna zorganizować koncert zespołu rockowego
Witajcie
chciałbym zorganizować dla swojego zespołu trasę koncerową po klubach. Może możecie się ze mną podzielić informacją w których klubach w Polsce można zorganizować cos takiego? może macie znajomych którzy prowadzą taki klub abym zgłosił się bezpośrednio do nich.
Chce zrobić coś takiego większego i zaprosić do takich koncertów zespoły które reprezentują jakiś poziom. Myślę o zespole EM, Farba, ale jeśli będą propozycje mogę zrobić to z innym zespołem.
pozdrawiam i dzięki za ew. info
jak nie macie wydawcy czy cos to odpusc sobie bo bedizesz musial sprzedac sprzet zeby splacic dlugi....dobrze radze man...sam nie organizuj bo to samobojstwo w tym kraju...
hehe dokladnie - ostatnio bylem na takiej "trasie" - trzy koncerty w trzy dni - i rzutem na tasme wyszlismy na zero jakbysmy se z 10 koncertow zafundowali - to kredyt murowany i hipoteka chyba
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
mozesz smialo tam uderzac, warunki hmm z tego co mi wiadomo to nie ma problemow z zagraniem koncertu musicie miec tylko jakies utworki jakie gracie aby Waldek posluchal i wtedy smialo mozecie grac, ale przydalby sie oczywiscie support, byc moze Waldek by wzial ze Szczecina, my bysmy mogli zagrac ale dopiero w pazdzierniku teraz mamy przygotowania do nagrania plyty a potem koncerty pozdro
swego czasu zalozylem watek gdzie forumowicze dobrej woli wklejali dane adresowe do klubow w swojej okolicy, jak go poszukasz to znajdziesz
powodzenia
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
hehe dokladnie - ostatnio bylem na takiej trasie - trzy koncerty w trzy dni - i rzutem na tasme wyszlismy na zero jakbysmy se z 10 koncertow zafundowali - to kredyt murowany i hipoteka chyba
to może powiesz w jakich klubach miałeś te koncerty??
no to fajnie ale troche daleko ode mnie więc raczej nie mozliwe
powiem tak, okolice wrocławia. Podaje przykład "trasy"
piątek:
-koncert w wołowie (był tam gitny klub "projekt x " ale go zamknęli) więc obecnie nie ma jak chociaż jak by sie mocno postarać:)
- Koncert w brzegu dolnym (nie znam nazwy klubu ale wiem ze jest)
sobota :
2x konceerty w jakiś klubach we wrocku np. madess i wagon
wystarczy ze sie dogadacie z właścielami ze bierzecie bramke i wracacie do chaty z kasą w kieszeni!!
jak by ktoś podał miasta z klubami na dolnym sląsku lub okolicach w których mozna zrobić taką trase to bede wzięczny