Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » Krzysztof Zawadzki (Walk Away) - wywiad video
Krzysztof Zawadzki (Walk Away) - wywiad video
Autor Wiadomość
bulaga

Wysłany: Pią 23 Wrz, 2011   Krzysztof Zawadzki (Walk Away) - wywiad video

Witam,
zapraszam do oglądnięcia wywiady video z Krzysztofem Zawadzkim z okazji trasy na 25 lecie Walk Away.

Wywiad na www.emuzycy.pl

lukasz

Wysłany: Sob 24 Wrz, 2011   

Da się zobaczyć bez rejestracji na tej dziwnej stronie?

bulaga

Wysłany: Sob 24 Wrz, 2011   

Dlaczego dziwnej ?
Prosimy bardzo o szczerą krytykę :)

YelloW_EyE 
Rowan

Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011   

http://www.youtube.com/wa...player_embedded Link z pierwszą częścią wywiadu.

Meinl

bulaga

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2011   

YelloW_EyE napisał/a
http://www.youtube.com/watch?v=Tgo_YhvEtUw&feature=player_embedded Link z pierwszą częścią wywiadu.

YelloW_EyE - bez komentarza...

klima 
Almighty of forum!

bulaga napisał/a
YelloW_EyE napisał/a
http://www.youtube.com/watch?v=Tgo_YhvEtUw&feature=player_embedded Link z pierwszą częścią wywiadu.

Sami wstawiacie na yt, to czemu macie pretensje jak ktoś wrzuci tutaj linka? oO

PerkusjaOnline na Facebooku - https://www.facebook.com/ForumPerkusjaOnline

2725378 - zawsze na niewidocznym

bulaga

klima napisał/a
bulaga napisał/a
YelloW_EyE napisał/a

Sami wstawiacie na yt, to czemu macie pretensje jak ktoś wrzuci tutaj linka? oO

Ale z jakiegoś powodu jest to na zamkniętym kanale YT i nie da się tego znaleźć przez wyszukiwarkę, jedynie bezpośredni link jest na portalu emuzycy.pl. Rozumiem, że każdy kto był na emuzycy.pl może tutaj wrzucić link i nad tym nie mamy władzy, ale dziwi mnie że robią to moderatorzy, mimo mojego komentarza już przy video z Michałem Dąbrówką... no ale nic na to nie poradzę :)

aldi

Ja też nie rozumiem dlaczego nie można wstawiać tu linków do filmików z e-muzycy? Niedługo chyba będzie trzeba płacić za wstęp na wszelakie fora.

Dla mnie Krzysztof Zawadzki to jest totalny mistrz - niegdysiejszy koncert Walk Away - to był najlepszy koncert jaki słyszałem - ale to było jeszcze w latach '90-tych.

YelloW_EyE 
Rowan

Link jest ze strony emuzycy.pl, nie pochodzi z mojego konta. Wrzuciłem żeby ludzie bez rejestracji na stornie mogli go zobaczyć.

Meinl

klima 
Almighty of forum!

Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011   

Jezeli tak bardzo chcecie byc zamknieci na Wasze ekskluzywne wywiady, droga wolna. Nikt Wam nie kaze tego wrzucac na yt tak zeby mozna to bylo potem zobaczyc.

Imo czyms takim tylko psujecie sobie opinie. Jak chcecie byc otwarci na nowych uzytkownikow, to nie ma zlituj, musicie niektore rzeczy udostepniac za darmo. Mi sie nie chcialo rejestrowac dla obejrzenia poprzedniego wywiadu, ale widzac z czasem, ze jest ich wiecej moze zaczalbym wchodzic na strone. Ale ta konieczna rejestracja odstrasza mnie i mi sie po prostu nie chce. Takie moje zdanie...

PerkusjaOnline na Facebooku - https://www.facebook.com/ForumPerkusjaOnline

2725378 - zawsze na niewidocznym

YelloW_EyE 
Rowan

Klima masz rację, choć ja się zarejestrowałem, i mogę link podrzucać, ale jeżeli komuś to nie pasuje to nie będę.

Meinl

bulaga

klima napisał/a
Jezeli tak bardzo chcecie byc zamknieci na Wasze ekskluzywne wywiady, droga wolna. Nikt Wam nie kaze tego wrzucac na yt tak zeby mozna to bylo potem zobaczyc.

Imo czyms takim tylko psujecie sobie opinie. Jak chcecie byc otwarci na nowych uzytkownikow, to nie ma zlituj, musicie niektore rzeczy udostepniac za darmo. Mi sie nie chcialo rejestrowac dla obejrzenia poprzedniego wywiadu, ale widzac z czasem, ze jest ich wiecej moze zaczalbym wchodzic na strone. Ale ta konieczna rejestracja odstrasza mnie i mi sie po prostu nie chce. Takie moje zdanie...

Klima dzięki za konstruktywną opinię, weźniemy to na pewno pod uwagę :)

wAve

Rejestracja rejestracją, ale wrzucanie wywiadów w częściach, to jest już przegięcie IMO. Jeśli tak chcecie zatrzymać przy sobie użytkowników/klientów, to na dłuższą metę powodzenia Wam nie wróżę.

istanbul drummer

Wysłany: Czw 29 Wrz, 2011   

Jak wygląda sprawa z filmikami perkusyjnymi , które umieszczacie na stronie. Czy muszą być one nagrane u Was , czy można coś przesłać od siebie (oczywiście profesjonalnie zrealizowane)

Pytam , bo widzę , że dwóch moich znajomych w nich występuje :)

bRS 
Da Funk Blaster

Wysłany: Nie 09 Paź, 2011   

A mi tam się ten serwis podoba. Zarejestrowałem się, podobnie jak kilku kolegów z tego forum i oglądam sobie bardzo ciekawe materiały. Brakowało w Polsce takiej strony gdzie można by zobaczyć topowych polskich muzyków jazzowych w akcji lub posłuchać co mają do powiedzenia. Myślę, że twórcy serwisu wykorzystali YouTube jako platformę do udostępniania materiałów swoim użytkownikom (z resztą przy każdym wideo jest zastrzeżenie żeby nie udostępniać tego poza serwis).
Z mojej strony taka mała sugestia, że troszkę za rzadko pojawiają się nowe rzeczy. Ciągle jest tego mało ale rozumiem, że serwis się rozwija i dopiero rozkręca.
Jeżeli chodzi o rejestrację to zawsze sobie można założyć drugie konto e-mail tylko do rejestracji w podobnych serwisach. Ja akurat nie odczułem niczego niepokojącego. Moja skrzynka nie zasypywana jest spamem ze strony Emuzycy.pl , a jedynie krótkimi informacjami o pojawieniu się nowych materiałów. Z resztą, zawsze można takie powiadomienia wyłączyć.

Pozdrawiam Twórców serwisu :)

bulaga

Wysłany: Wto 18 Paź, 2011   

dzięki kRS za miłe słowa.
Od jakiegoś czasu wszystkie filmiki dostępne są na portalu bez konieczności logowania, wzięliśmy pod uwagę także sugestie członków tego forum :) dzięki.

Co do częstotliwości umieszczania nowych filmików; mamy całą masę nakręconych materiałów, jednak wiadomo będziemy je dodawać sukcesywnie, coraz częściej wraz z rozwojem portalu.

Już niedługo nie lada gratka dla maniaków perkusyjnych, zapraszamy do śledzenia nowości na portalu :)

bRS napisał/a
A mi tam się ten serwis podoba. Zarejestrowałem się, podobnie jak kilku kolegów z tego forum i oglądam sobie bardzo ciekawe materiały. Brakowało w Polsce takiej strony gdzie można by zobaczyć topowych polskich muzyków jazzowych w akcji lub posłuchać co mają do powiedzenia. Myślę, że twórcy serwisu wykorzystali YouTube jako platformę do udostępniania materiałów swoim użytkownikom (z resztą przy każdym wideo jest zastrzeżenie żeby nie udostępniać tego poza serwis).
Z mojej strony taka mała sugestia, że troszkę za rzadko pojawiają się nowe rzeczy. Ciągle jest tego mało ale rozumiem, że serwis się rozwija i dopiero rozkręca.
Jeżeli chodzi o rejestrację to zawsze sobie można założyć drugie konto e-mail tylko do rejestracji w podobnych serwisach. Ja akurat nie odczułem niczego niepokojącego. Moja skrzynka nie zasypywana jest spamem ze strony Emuzycy.pl , a jedynie krótkimi informacjami o pojawieniu się nowych materiałów. Z resztą, zawsze można takie powiadomienia wyłączyć.

Pozdrawiam Twórców serwisu :)

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » Krzysztof Zawadzki (Walk Away) - wywiad video