Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 LAPTOP......... po co to komu..?
Kilkakrotnie spotkałem się na koncertachc, że perkusista podłączał swe sluchawki do laptopa.. ale po co? Przecież napewno nie tylko dla metronomu......
_________________ TUM tom tam pach bam trrrrrrrrrr krasz!!!!!!!!!
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 Re: LAPTOP......... po co to komu..?
Pablito napisał/a
Kilkakrotnie spotkałem się na koncertachc, że perkusista podłączał swe sluchawki do laptopa.. ale po co? Przecież napewno nie tylko dla metronomu......
A dlaczego nie tylko ? Może dzięki laptopowi ma po prostu mocniejszy sygnał
Na przyklad , albo ... po co kupowac metronom jak masz laptopa ? A metronom dobry kosztuje kolo 400 zl ? Strata kasy. Poza tym ... hmm nie wiem =) Mozna sample puszczac z laptopa ... ostatnio sie bawie w elektroniczne eksperymenty ^^ Chcialbym to gdzie wykorzystac. jednym slowem. Laptop twym przyjacielem
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
Ja gram z laptopem. Podczas ćwiczeń układam sobie partie metronomu. W zespole jeżeli gram z samplerem, to jest on właśnie z lapa puszczany + loop aby z timeu nie wylecieć.
Ja gram z laptopem. Podczas ćwiczeń układam sobie partie metronomu. W zespole jeżeli gram z samplerem, to jest on właśnie z lapa puszczany + loop aby z timeu nie wylecieć.