Wysłany: Pon 13 Cze, 2011
No wlasnie, kiedy?:>
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Jacuch
Wysłany: Wto 14 Cze, 2011
Co do wywiadu - również czekam i równie chętnie zobaczę:).
A tak dodam jeszcze - lubię Michała jak i Czarka Konrada za to, że choć mają masę umiejętności, grają z najlepszymi, to w moim odczuciu nie obrastają w piórka i nadal pozostają po prostu fajnymi facetami:) - strasznie lubię takie podejście, takie zachowanie i takich ludzi - a niestety często spotykam się (nawet na własnym podwórku) nawet z kompletnie początkującymi bębniarzami (i nie tylko bębniarzami), którzy po paru koncertach rangi "koncertów w sali gimnastycznej" są już mega "ą" i "ę"...:/
Wysłany: Sro 15 Cze, 2011
Jacuch - ale to kazdy tak ma, tez mam takich gagatkow co to nie wiadomo jak wymiataja, a nie wiedza co to paradiddle
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Dlaczego tak w częściach? Od razu całego nie dało rady? Ja rozumiem chwyty marketingowe, ale bez przesady.
+1
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Wysłany: Nie 26 Cze, 2011
zander napisał/a
i jeszcze trzeba sie rejestrować
wlasnie dlatego sobie odpuscilem...przegiecie troche gwizdka jak dla mnie, to na yt powinno byc, no ale coz...
Rozumiem, że Polak potrafi, oczywiście filmy są na YT i linki można wklejać bezpośrednio, ale skoro autorzy portalu tak to wymyślili, że należy się zalogować, aby oglądać niektóre materiały video to w dobrym tonie byłoby szanowanie takiej polityki. Wg mnie wklejanie linków bezpośrednich do YT bez wiedzy autorów i wbrew ich woli jest niczym innym (albo gorzej, bo materiały i tak są darmowe - rejestracja nic nie kosztuje) jak piractwo.
puenta: nie chcesz nie rejestruj się, nie oglądaj, ale szanuj pracę innych. pozdrawiam
przeciez na ten kanal YT emuzycyvideo moze wejsc kazdy, wiec osochozi?
na kanale widoczne są filmy, które wcześniej przez 2 tygodnie są ustawione na niepubliczne i można je oglądając jedynie z bezpośredniego linku, który jest na portalu emuzycy.pl - myślę, że sprawiedliwy układ.