dla lubiacych klimaty Boards of Canada najnowsze dzielo Tycho
Tycho - Dive
zasadniczo polecam cala tworczosc tego goscia. dzwiekowa (Tycho) i wizualna (ISO50)
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Francuska kapela MAGMA. Perkusista genialny. Zresztą to jego kapela. Polecam wszystkie wcześniejsze płyty, w których zespół wybiera się statkiem kosmicznym na planetę Kobaia
wizulnie smieszne - bzmieniowo tragiczne. naglosniona jest tylko lewa stopa wiec kiedy juz ja slychac brzmi to strasznie. całość wygląda żałośnie a image kapeli w srodku dnia wyglada jak z jakiegos cyrku.
No, nagłośnienie tragiczne, ale z tego co słyszę z teledysków to poprawnie grają. Zresztą, opiniować na temat kapeli na podstawie jednego wyrwanego z kontekstu nagrania z koncertu?
Poza tym, black metal to ostatnio coraz szersza, wbrew pozorom, szuflada muzyczna. Sam nie jestem w niej ekspertem, ale po waszych opiniach sądzę, że znam ją zdecydowanie lepiej.
Poza tym, to temat "Muzyka - coś godnego polecenia" No, ale jeżeli już tak bardzo chcecie...
BaRt, co do gówna, znalazłem na Twoim lastfm: http://www.youtube.com/watch?v=3xrN-eoilQc
Pomijając parę innych dziadostw sądzę, że Ty raczej takich opinii wydawać nie powinieneś. Tak samo Pater Noster. Ja już Ci raz o Cannibal Corpse tłumaczyłem, jak chcesz to mogę to zrobić jeszcze raz.
ja nie czpiam sie konkretnej kapeli czy stylu, tylko konkretnego wykonania na tym koncercie, który byl tragicznie nagłośniony, to w porównaniu z tym, że pewnie byla z 15 godzina a oni wygladaja jakby swiezo zjedli wlasnie kota na cmentarzu i są 100 % poważni wydało mi sie zabawne i ta lewa stopa wpadajaca od czasu do czasu - bajka
Ostatnio zacząłem ponownie słuchać O.N.A. i stwierdzam, że muza jest poprostu zajebista, sekcja gra pieknię, klawisz robi piękne tło a Skawa gniecie riffami, no i oczywiście Chylińska, ogólnie polecam.
void trochę konkretny kanał podrzuciłeś.
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Wysłany: Wto 14 Lut, 2012
@rowan - stare O.N.A. jest świetne! kawał solidnego rockowego grania, a "mrok" to jedna z lepszych polskich płyt rockowych...szkoda, że potem chylińska upadła tak nisko, skawiński w sumie też, bo w dobie internetu z O.N.A. mieliby szanse na dużo większe grono fanów, no ale nie doczekali
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!