co do tego dead weather to jack white jako perkusista mnie zaskoczyl pozytywnie, zdolny jest gosc i to bardzo, moze nie wywyija nie wiadomo jakich fikołków, ale bity fajne zapodaje - jak na cenionego gitarzyste muza ogonie mi sie nie podoba
_________________ multi ssie, t imba, zergiem slabo z kontrami
------------------
klima mistrz starcrafta
co do tego dead weather to jack white jako perkusista mnie zaskoczyl pozytywnie, zdolny jest gosc i to bardzo, moze nie wywyija nie wiadomo jakich fikołków, ale bity fajne zapodaje - jak na cenionego gitarzyste muza ogonie mi sie nie podoba
no własnie jack zaczynał od grania na perkusji.
a gra bardzo fajnie! fajne brzmienie, bardzo pasujace do gatunku tez wyciągnal
Mam pytanie. Zapomniałem jak nazywał się pewien zespół ... Jest to trio, a raczej było, gdyż członek tego zespołu od którego pochodziła nazwa zmarł. Był tam fortepian, kontrabas i perkusja. Jedną z piosenek był Goldwarp.
Wysłany: Nie 20 Cze, 2010
najlepszy koncert w moim zyciu!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Pon 21 Cze, 2010
twoja stara ma fatalny gust posluchales chociaz?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Wto 06 Lip, 2010
te, piekny, co to za gowno?