Panowie i Panie...moze ktos slyszal a moze nie.....kazdemu zycze nagrania takiej plyty....
nadmienie tylko ze jest to plyta nagrana w studio domowym przez paru 20letnich kolegow z USA....
Nie słucham takiej muzyki, ale jeśli oni faktycznie mają po 20 lat (nie dwadzieścia kilka ) i nagrywali to homerecordingiem, to miazga, dojrzale i konkretne granie jak tralala.
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Coma Symfonicznie bardzo ciekawa propozycja warto przesłuchać, wg mnie warto
Opis:Zapis koncertu, który odbył się 23.06.2009 na Targu Węglowym w Gdańsku. Coma wystąpiła wtedy z towarzyszeniem Orkiestry Symfoników Gdańskich i wykonała najważniejsze utwory w swoim dorobku! Publiczność usłyszała takie kompozycje jak „Spadam”, „Pierwsze Wyjście z Mroku” czy „Leszek Żukowski” w wyjątkowych aranżacjach. Tego niepowtarzalnego występu mogą teraz posłuchać wszyscy. POLCAMY!
Tracklista:
1. Intro
2. Wola Istnienia
3. Pierwsze Wyjście z Mroku
4. Ostrość na Nieskończoność
5. Trujące Rośliny
6. Transfuzja
7. System
8. Pasażer
9. Świadkowie Schyłku Czasu Królestwa Wiecznych Chłopców
10. Zamęt
11. Spadam
12. Leszek Żukowski
13. Sto Tysięcy Jednakowych Miejsc
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Jako wielki fan Acids powiem, że nową płyte to się da słuchać do 6 numeru.
pozniej jak sie zaczyna jakies pitolenie po francuzku, albo seasons i pozniej nothing else to po prostu żal, żal, żal!!! powinni to dać na stronę B jakiegoś singla a nie na płyte i to jeszcze aż 2 takie kawałki. panowie chyba za mocno poczuli się na fali- zawiodłem się na tej płycie, bo wolałbym album z premierami a tak dostałem kiepskiego fd2 a na premierowy album teraz przyjdzie czekac znowu 2 lata ;/
_________________ multi ssie, t imba, zergiem slabo z kontrami
------------------
klima mistrz starcrafta
Ciekaw jestem czy jest na forum jakiś fan nowego bębniarza zespołu Pain of Salvation
kapitalne nerwowe granie m.in. w piosence Curiosity z ostatniej płyty
Z nowej płyty Acidów podoba mi się wszystko oprócz New York, Ślimak zaspiewał kapitalnie a przeróbka Slayera miażdży - jakiś czas temu czytałem wywiad z Tomem Arayą w którym się przyznał ze uwielbia country a tu masz. Mam nadzieję że dotarła do niego wersja Acidów
ze spuszczona geba ogladalem Painow na Metal Hammer Festival a ostatni kawalek zrobil na mnie takie wrazenie ze imo byl to drugi najlepszy wystep po Opethcie