_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
zarejestrowałem się, wyświetlił mi się błąd nr 500, ale mogłem się lognąć póxniej.
dane miałem skasowane, a jak je chciałem uzupełnić to okazało się, że wypełniam formularz rejestracyjny.:| a jak się chciałem jeszcze raz zalogować, to wybiło mi komunikat, ze mam zablokowany dostęo, bo jakiegoś kodu tam na emalie nie dostałem.
No ale okej, w koncu stronka działa od wczoraj to zdarza się jakiś bubel.:)))
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
Ostatnio zmieniony przez nawalator Wto 14 Lip, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto 14 Lip, 2009
ja zrobilem konto ale przy probie edycji wywala mi jakis blad...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
zarejestrowałem się, wyświetlił mi się błąd nr 500, ale mogłem się lognąć póxniej.
dane miałem skasowane, a jak je chciałem uzupełnić to okazało się, że wypełniam formularz rejestracyjny.:| a jak się chciałem jeszcze raz zalogować, to wybiło mi komunikat, ze mam zablokowany dostęo, bo jakiegoś kodu tam na emalie nie dostałem.
No ale okej, w koncu stronka działa od wczoraj to zdarza się jakiś bubel.:)))
Wysłany: Czw 16 Lip, 2009
ja jestem wyrozumialy, tylko pomagam poprawic
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009
fajnie, ze mozna dodac foty, ale mam kilka prosb/uwag/sugestii
nie da sie zrobic kodowania html w info o sobie? wszystko do kupy jest zlane razem, nie wyglada to fajnie...i dlaczego jak wpisze ksywke to zastepuje ona moje imie i nazwisko? nie mozna zrobic zeby bylo tak?: imie "ksywa" nazwisko bo na chwile obecna to trzeba to wszystko wpisywac w jednym oknie...
Magaz.Perk.
Wysłany: Czw 10 Wrz, 2009
Nowy numer jest już wydrukowany i powinien być dostępny w kioskach i salonach prasowych
Na stronie http://magazynperkusista.pl/ dostępna jest także ankieta online. Wśród osób, które ją wypełnią, rozlosujemy 5 rocznych prenumerat Magazynu Perkusista
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009
a ja mam pytanko odnosnie tego konkursu...bo ogloszenie wynikow bylo troche dawno temu i jestem ciekaw kiedy dostane nr 1 z tej zapowiadanej prenumeraty...
Czy ktoś wie jak sobie poradzić z tym problemem a mianowicie - wchodzę na forum na stronie magazynu, chcę napisać jakiś psot lub odpowiedzieć na czyjś post wtedy przekierowuje mnie na mój profil. why?
A zarejestrowales sie na forum? Dla uzytkownikow, ktorzy wczesniej juz sie zarejestrowali w serwisie jest bardzo skrocona wersja rejestracji, gdzie wpisujesz tylko nick i tyle. Jak sie logujesz powinno byc odpowiednie info do tego - orzynajmniej tak bylo u mnie