Magaz.Perk.
Wysłany: Pon 18 Maj, 2009
meinl22 napisał/a
dobrze rozumiem ?
niedługo pojawi się strona testowa?
Tak, bardzo byśmy wtedy prosili byście w zmożonej liczbie informowali o jakości uzytkowania owej.
Chodzi nawet o najmniejsze detale, to bardzo istotne. Stronka później będzie śmigac dzięki temu.
dobrze rozumiem ?
niedługo pojawi się strona testowa?
Tak, bardzo byśmy wtedy prosili byście w zmożonej liczbie informowali o jakości uzytkowania owej.
Chodzi nawet o najmniejsze detale, to bardzo istotne. Stronka później będzie śmigac dzięki temu.
ha. możecie na mnie liczyć. tylko jak coś dajcie tutaj termin jakiś albo cynk że strona już jest
Jeżeli chodzi o te pakiety startowe czy jakoś tak. Ja znalazłem je w Empiku, dwa numery za chyba 19pln, jest fajnie bo mam wszystie numery Także jak ktoś nie ma dwóch pierwszych to szukać.
dzisiaj skusilem sie na zakup gazetki i wydaje sie byc calkiem sympatyczna. jednakze nieco rozwalilo mnie nastepujace zdanie dotyczace przednutek: "Muszą być zdecydowanie ciszej, zagrane na zasadzie tzw. 'ghost nuts'. 'Ghost nuts' to z angielskiego 'nuty - duchy'. no coz... tlumaczenie orzeszkow niezbyt trafne ^^. proponoalbym jednak zatrudnic w redakcji kogos, kto zna angielski : p
nie jest zle, w najnowszym top drummerze na ostatniej stronie w reklamie sabiana jest "profesionalne brzmienie" ;] zreszta kwiatuszkow mozna by znalezc wiecej (pomijam kwestie drummerow, soundow i innych wyrazow ktore po prostu nie maja polskich odpowiednikow) ;] grunt ze merytorycznie jest dobrze, zwlaszcza wywiady.
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Ostatnio zmieniony przez Qbs Pon 22 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Magaz.Perk.
Wysłany: Pon 22 Cze, 2009
mpb napisał/a
dzisiaj skusilem sie na zakup gazetki i wydaje sie byc calkiem sympatyczna. jednakze nieco rozwalilo mnie nastepujace zdanie dotyczace przednutek: Muszą być zdecydowanie ciszej, zagrane na zasadzie tzw. 'ghost nuts'. 'Ghost nuts' to z angielskiego 'nuty - duchy'. no coz... tlumaczenie orzeszkow niezbyt trafne ^^. proponoalbym jednak zatrudnic w redakcji kogos, kto zna angielski : p
No bywa. Nie da się ukryć, że to niezła wpadka, ale powoli "orzeszki" stają się legendarne Nie da się ukryć, że pasują w sumie, w kontekście
Porzdrowienja
Ostatnio zmieniony przez Magaz.Perk. Pon 22 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz
No bywa. Nie da się ukryć, że to niezła wpadka, ale powoli orzeszki stają się legendarne Nie da się ukryć, że pasują w sumie, w kontekście
Porzdrowienja
już to w jakimś poście pisałem że na nagranej szkole perkusyjnej Tomka Łosowskiego był rozdział ghost nuts. a kiedy o tym napisałem wyśmiano mnie. nie wiem czemu. jak widać to był błąd który widzę ze trafił się również wam.
potem mało opcykany zaczynający perkusista zacznie pisać że ghost nuts to nuty a nie orzeszki to go zapewne każdy wyśmieje
Ostatnio zmieniony przez meinl22 Wto 23 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Magaz.Perk.
Wysłany: Wto 23 Cze, 2009
meinl22 napisał/a
właśnie i jak z tą stroną
Właśnie jest już w trakcie testów, materiał z pierwszych numerów został wrzucony. Poprawiają graficy wszystko ponieważ okazuje się, że w niektórych miejscach brak intuicyjnej nawigacji i trzeba to zmienić. Z resztą i tak najważniejszy będzie test wykonany przez Was.
Rozwiązanie konkursu jest na ich Myspace, a numer skoro jest na myspace to niedługo w sklepach raczej się pojawi - tak sądze bo musze go mieć do poniedziałku
Magaz.Perk.
Wysłany: Czw 02 Lip, 2009
Pater Noster napisał/a
Jezeli na plakacie nie ma Slimaka z ktorej strony to sie wkurze
Hmmm kupiłem najnowszy numer magazynu i tam była ankieta i coś jeszcze z nagrodami i pisało że można to wypełnić na stronie magazynu. w dniu kiedy kupiłem gazetę chciałem od razu zobaczyć stronę ale wyskakiwał błąd serwera a dziś patrze strona jest ale to samo co kilka tygodni temu.