_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Tele w dupie mam podniete co mi zamykasz cieciu temata hehehehe przyjezdzaja kurna Painy wiec sie cieszym w morde....i wszyscy do gory jak kangury kurwaaaa....no wlasnie dziekuje dobranoc...wieeelka papa
Deathmetalowe Vital Remains ujawniło szczegóły dotyczące swojej nowej płyty. Album zatytułowany będzie "Icons of Evil" i został wyprodukowany przez Erika Rutana (Cannibal Corpse, Goatwhore). Będzie to drugie nagranie zespołu z wokalistą Deicide, Glenem Bentonem. Całość materiału napisana została przez Tony'ego Lazaro, który zajął się również nagraniem partii basu, wszystkie ścieżki perkusji i gitary solowej zostały natomiast nagrane przez Dave'a Suzuki. Na płycie znajdzie się 10 utworów:
01. Where Is Your God Now
02. Icons of Evil
03. Scorned
04. Born To Rape The World
05. Reborn... The Upheaval of Nihility
06. Hammer Down The Nails
07. Shrapnel Embedded Flesh
08. 'Til Death
09. In Infamy
10. Disciples of Hell
Premiera będzie miała miejsce 3 kwietnia 2007
....
Jako gwiazda tegorocznego Mystic Festival, 5 czerwca 2007 w katowickim Spodku, wystąpi amerykańska legenda thrash metalu i najbardziej ceniona grupa w tym gatunku - SLAYER!!!
Zespół, znany ze swych perfekcyjnych i niepowtarzalnych koncertów, będzie promował wydaną w ubiegłym roku płytę "Christ Illusion", która została uznana za najlepszy album 2006 roku, przez największe magazyny metalowe na świecie.
Bilety są już dostępne w sprzedaży wysyłkowej na stronie www.mystic.pl
Ceny biletów:
PŁYTA - 120 złotych
SEKTOR CZERWONY (E,F,G,K,L,M) - 120 złotych
SEKTOR CZERWONY (H,J) - 150 złotych
DO ZOBACZENIA W SPODKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAA!!!!!
o ja pitole!!!
to jest wiadomosc !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nowym pałkerem Necrophagist został Marco Minnemann ( link ). Człowiek ten współpracował już takimi nazwiskami jak Paul Gilbert, Mike Keneally, Allan Holdsworth, Terry Bozzio, Chad Wackerman i inni. Już 1 czerwca rusza on z zespołem na trasę Summer Slaughter Tour sponsorowaną przez takie firmy jak Ibanez, Tama i magazyn Revolver. Minnemann nagrywać też będzie oczywiście z zespołem nowy album, którego wydanie zaplanowano wstępnie na przyszły rok.
www.necrophagist.de
29 czerwca w spodku koncert "heaven and hell " czyli black sabbath z dio w składzie zamiast ozziego podobno nagrali 3 nowe numery i beda piosenki z 3 płyt black sabbath gdzie spiewał dio . ja sie wybieram dziadki niezle daja
Chad w tym projekcie to jakaś pomyłka. Barwa nijaka a linie melodyczne niemal nuta w nutę były już zaśpiewane na trzeciej płycie Mudvayne. Po przesłuchaniu odnoszę wrażenie, że to zwykłe naciągactwo za pomocą znanych nazwisk. No i gorsza część składu Mudvayne wygląda jak przebierańcy niezła ewolucja- od kosmity do kowboja
_________________ SPRZEDAM:
Alchemy prof. rock ride 20"
Najbardziej z tej całej płyty podoba mi się utwór Alcohaulin' Ass, który jakoś brzmi. A ta reszta mnie irytuje trochę, ponieważ muzycznie ma to pewien potencjał, ale ostatnimi czasy w metalu panuje taka moda, żeby bardzo jednostajnie wrzeszczeć do wszystkiego co się gra. No i mnie to zaczęło nudzić dawno temu, niemniej wyżej wymieniony utwór ma KLIMAT.
Wysłany: Wto 30 Paź, 2007 Muzycy Decapitated i Crionics ranni w wypadku
Jak donosi rosyjski webzine Darkside, muzycy polskich zespołów Decapitated i Crionics zostali ranni w wypadku samochodowym, do którego doszło w trakcie trasy koncertowej po krajach byłego Związku Radzieckiego.
Według informacji podanych na stronie, wypadek miał miejsce na drodze w okolicy miejscowości Gomel na Białorusi. Dwóch muzyków Decapitated znajduje się na oddziale intensywnej terapii w lokalnym szpitalu. Bus, którym podróżowali, został zniszczony.
Występ w Gomel miał być ostatnim, jaki formacje miały zagrać podczas trasy.
Z tego co sie dowiedzialem, na intensywnej terapii lezy Vitek i Covan....Chlopaki trzymac sie!!!!!!!!!!!!!