_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Fruity Loops do nut? pogielo?
bylo juz o tym nie raz na forum - Sibellius, Finale... cos tam jeszcze ludzie polecali
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Kilkakrotnie widziałem, jak znajomy u którego nagrywałem z zespołem układał we fruity loopsie bass albo klawisze, czyli jednak nie pogięło.
przeczytaj jeszcze raz pytanie - tym razem ze zrozumieniem.
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Fruity.. ewentualnie tak z tym, że nie jest to program do edycji na pięciolini. We frucie wklepuje się "obraz" czyli to co i gdzie ma zagrać. Dobry programik alę geby zrobić kropkę trzeba trochę pogłowić. Trudno również zrobić grupę 4 szesnastki i jedna triola ósenkowa. Generalnie niezły programik
Dooobra, dobra rozumiem, chyba wyraźnie napisałem że się nie znam? Ktoś mi po prostu kiedyś wspominał że całkiem przyzwoity program, można sporo zdziałać, więc staram się oprzeć na opinii tego kogoś. Sam się w te klocki nie bawię.
ja mialem finale 2006 i jest bardzo fajny Ale do robienia muzy na kompie fruity loops w polaczeniu z adobe audition i guitar rigiem wymiata ... niemozliwe rzeczy mozna na tym robic super sprawa
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!