a to te drummery, moderny i inne to nie mają plakatu w środku? ;/
pozostaje jedynie być fanem jakiejś kapeli z popcornu czy brawo i wtedy mamy ostęp do plakatów;)
ja mam w domu Plakat Dąbrówki ale to akurat dostałem ze sklepu. I kupilem na allegro plakat Pearla z bebniarzami grajacymi na mastersach, ale tak poza tym to mega ciezko dorwac plakaty.
Najprędzej to plakaty znajdziemy w gazetkach reklamowych (np EDGE wydawane przez DW, czy NewsBeat Sabiana). Ja mam dwustronny plakat z Jose Pasillas/Mike Wengren, z Tomym Lee z takimi płomieniami po bokach i z Terrym Bozzio (to w zasadzie nie plakat tylko wycięte z gazety, było takie zdjęcie na całe dwie strony poziomo). Mam jeszcze takie coś tekturowe formatu A4 z Greggiem Bissonette.
_________________ Pearl EX Silver Flash
Mapex VX
Mapex Pro Maple 14x6,5
Cymb: Alchemy, Stagg
HW: Mapex, DW, Pearl
a to te drummery, moderny i inne to nie mają plakatu w środku? ;/
Zawsze też można sobie zamówić prenumeratę z zagranicy. Mówię to akurat na przykładzie Bassplayera - w sumie roczna prenumerata wychodzi kilkanaście (!!!) razy taniej przysyłana zza wody, niż kupowanie takiej gazetki w Empiku.
Jeno chcieć trzeba
My za duze obroty, za duzy sklep, dobre podejscie itp, dostajemy prosto od producentow specjalne partie materialow reklamowych, wiec torszke nam sie tergo zebralo... Jak bedziesz przejazdem w Bydgoszczy to wpadaj, z pewnoscia cos wybierzemy
_________________ Posłuchaj jak w duszy cisza gra, a potem odtwórz ją rytmem.
w zasadzie to jakby sie zrobilo sprzedaz takich plakatow to jestem pewien ze sporo osob by takowe kupowalo. Mozesz Tomek sprzedawac plakaciki jak masz ich duzo
My za duze obroty, za duzy sklep, dobre podejscie itp, dostajemy prosto od producentow specjalne partie materialow reklamowych, wiec torszke nam sie tergo zebralo... Jak bedziesz przejazdem w Bydgoszczy to wpadaj, z pewnoscia cos wybierzemy
No Tomek, przeciez wszyscy wiedza, ze tylko Wy jestescie Cud Miód
w zasadzie to jakby sie zrobilo sprzedaz takich plakatow to jestem pewien ze sporo osob by takowe kupowalo. Mozesz Tomek sprzedawac plakaciki jak masz ich duzo
Ja ich ne chce sprzedawac. W zadnym wypadku Jesli sam bym zrobil taki plakacik i wykorzystal logo czyjejs firmy to byloby to ewidentnie lamanie praw autorskich i ochrony zastrzezonego logo danej firmy... Po prostu mam plakaty i jak przychodzi klient do sklepu pyta o plakat to dostanie i juz
Odstosunkuj sie. Nie masz nic konkretnego do napisania to nie pisz. Jest temat o plakatach to napisalem ze mam i tyle. Co zal Cie sciska? Poza tym nie baw sie w prowokacje bo widze ze od dluzszego czasu bawisz sie w zaczepki podobnego typu.