Na temat pisałem, plebsie. I nie pruj gęby jeśli nie masz nic konstruktywnego do przekazania.
I jak z tymi bębnami w końcu? Kołuj te zdjęcia jak najszybciej, ileż w końcu można robić 5 fotek
A o tą muzykę pytałem dlatego, bo bałem się że możesz słuchać tego zespołu którego nazwy nie wolno wymawiać, a skrótem tegoż jest (olaboga) TH , a to źle rokuje, nie tylko względem perkusji . Ile będziesz miała pieniędzy na te bębny?
A o tą muzykę pytałem dlatego, bo bałem się że możesz słuchać tego zespołu którego nazwy nie wolno wymawiać, a skrótem tegoż jest (olaboga) TH , a to źle rokuje, nie tylko względem perkusji .
Święte słowa juz moja starsza by lepiej grała niż oni. Ale co zrobić. Ten zcwelony zespół jest dla niedojżałych dziewczyn od 5 podstawówki do 2 gimnazjum.
spokojnie ... co zlego jest w tym ze ktos slucha takiej czy innej muzy ? ja osobiscie lubie posluchac i Ich Troje .... i czego sie wstydzic ? jeden lubi metal, drugi jazz, trzeci hip hop ... a mowienie ze muzyka jest od tego do tego wieku - smieszne ...
"czasem trzeba być ślepcem ...zbyt wielu głupców ma sie za mówców ... śmieszne - pieprze, to jakiś bezsens, ja taki być nie chcę" .... to tak na podsumowanie Szkarłatnika ... to Ty czasem zamilcz plebsie ...
Magdalena cos tam - tak, uwazam, ze zabraknie Ci determinacji w dazeniu do celu. byc bebniarzem, to sztuka, sztuka ktora wymaga poswiecen. byle bym sie mylil co do Ciebie, zycze powodzenia mimo mojego sceptyzmu.
Borbah - to tak tytulem, ze tylko ja i dustin sie przypierdalamy do was. robicie syf w kazdym temacie, sami tu nie jestescie, buraczane krolewianki, mnie szanowac nie musisz, jest nas tu setki innych, na nich zwroc uwage piszac jakis nastepny jakze wysublimowany zart.
spokojnie ... co zlego jest w tym ze ktos slucha takiej czy innej muzy ? ja osobiscie lubie posluchac i Ich Troje .... i czego sie wstydzic ? jeden lubi metal, drugi jazz, trzeci hip hop ... a mowienie ze muzyka jest od tego do tego wieku - smieszne ...
czasem trzeba być ślepcem ...zbyt wielu głupców ma sie za mówców ... śmieszne - pieprze, to jakiś bezsens, ja taki być nie chcę .... to tak na podsumowanie Szkarłatnika ... to Ty czasem zamilcz plebsie ...
NO dobra każdy niech słucha tego co zechce i koniec
Yagarn:kase na tą perke dostane w grudniu (moje urodzin, święta it.. )a ile to nie wiem mysle że cos tam dostane żebym byla w stanie ja kupic .... a co do fotek to nie bylam do tej pory u tego kolesia ale postaram sie zawitac u niego jaknajszybciej