Wysłany: Czw 15 Wrz, 2011 Poszukuję imienia i nazwiska bębniarza - pomocy :)
Helou !
Zakładam temat bo moje próby przeszukiwania You Tube oparte na skojarzeniach, domysłach i etc nie zdały żadnego rezultatu. Szukam perkusisty - nie mam pojęcia gdzie gra, w jakim zespole i tak dalej. Znam gościa tylko z 2-3 filmów na YT. Co wiem ?
1) Wysoki drab, spokojnie ponad 2 metry wzrostu, czarne, długie, najpewniej farbowane włosy.
2) Wydaje mi się, że filmy w których go widziałem to był pokaz Premiera, a konkretnie serii APK.
3) Prawdopodobnie grał na Sabianach lub Meinlach. Bardziej się skłaniam do tej pierwszej opcji.
4) Zestaw ustawiony bardzo Machine Headowo. Bardzo duże rozmiary tomów, z przodu chyba 14, bok 16 18, wszystko bardzo płasko, blachy cholernie wysoko.
5) Totalnie fizolski styl grania. Sadził zza głowy , dużo kręcenia pałkami, tricki, raczej proste granie bez udziwnień ale bardzo widowiskowe.
6) Grał pod podkłady kojarzące mi się klimatem z muzyką ala Marylin Manson / NIN
7) Koleś może być Grekiem albo innym południowcem. Klip miał w tytule i w tagach coś w rodzaju Sven / Seven Annapulos lub coś w ten deseń.
Pomocy !! Strasznie mi zależy na namierzeniu gościa
Podłączam się do tematu. Szukam filmu, na którym łysy bębniarz z bródką gra solo na pomarańczowym Pearlu (spory zestaw, płytkie tomy). Latało kilka lat temu na YouTube. Nie mogę cholerstwa namierzyć. Może być nazwisko gościa. Pomóżcie!
Mam to chyba gdzieś na starym dysku, domyślam się o co chodzi. Poszukam, dam znać. Chyba ktos tu wyjasnial, że gość byl z forum Pearla, i nagrał dla nich wideo.
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Po raz kolejny zgłaszam się do Szanownych Państwa po pomoc
Szukam filmiku. Wielki stadion, na pewno gdzieś w USA, występ chyba przy okazji jakiś footballowych tematów. Masa werblistów grających jakieś marszowe tematy, w pewnym momencie gaśnie światło i okazuje się, że pałki i obręcze tych muzyków są widoczne w ultrafiolecie. Takie fajne wrażenie wizualne. Napierdzielają chłopaki aż miło a finałem filmiku jest moment kiedy podchodzą do takiej wielkiej ramy i każdy z nich poza swoim werblem na przed sobą jakieś werble/rototomy i splashe/crashe.
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!