Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » Problem z nagrywaniem Groove Agenta w Cubase SX 2
Problem z nagrywaniem Groove Agenta w Cubase SX 2
Autor Wiadomość
piotrj7

Wysłany: Nie 01 Sie, 2010   Problem z nagrywaniem Groove Agenta w Cubase SX 2

Witam
Otóż mam wielki problem, jeśli chodzi o nagrywanie Groove Agenta w Cubase. Jeśli nagrywam inne instrumenty w ścieżkach audio, nie ma problemu, nagrywa się wszystko ładnie, pięknie, Groove Agent gra w tle, lecz jeśli chcę nagrać sam podkład perkusyjny z Groove Agenta, nie mogę ustawić, aby zaczął się nagrywać. Gdzie w opcjach znaleźć tę możliwość? Nagrywanie kanałów Groove Agenta (GA) też nic nie daje, jest pustka ;]
Z góry dzięki za odpowiedzi :)

aldi

Wysłany: Nie 01 Sie, 2010   

A próbowałeś nagrywać na innej ścieżce po prostu sygnał z cyfrowego mixera karty (chyba dobrze się wyraziłem).
Nie wiem jaką masz kartę, ale przeważnie da się to nagrać.
Puszczasz cokolwiek, a na innej ścieżce to nagrywasz.

piotrj7

Próbowałem, jakby na innej częstotliwości nadawało, nic się nie nagrywa :P Na ścieżkach midi też nie ;] Karta to wbudowana w multiefekcie Zoom B2.1u

aldi

Archiwum.
Ostatnio zmieniony przez aldi Czw 09 Wrz, 2010, w całości zmieniany 1 raz  

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » Problem z nagrywaniem Groove Agenta w Cubase SX 2