Witam po całym zamieszaniu z odejściem Portnoya i przyjęciem Manginiego do DT zacząłem słuchać DT jestem ich fanem ale chciałbym posłuchać innego progesynometalowego zespołu/wykonawcy co polecacie ?
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Wysłany: Sro 18 Maj, 2011
obowiazkowa pozycja z progresywnego metalu - blotted science i spastic ink, 2 swietne kapele, lap probki:
W blotted science wokalu nie uswiadczysz, w spastic ink tylko w niektorych kawalkach...jarzombek w spastic ink miazdzy portnoya patentami, generalnie jak dla mnie lepiej od niego gra...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sro 18 Maj, 2011
o moj boze szymv co to za padaka jest oO
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Równie dobrze można napisać , że Chick Corea Elektric Band jest lata świetlne przed Planet X
tylko że ja porównałem zespoły podobnie stylistycznie (Sherinian kiedyś grał w DT, z którego odejście dobrze mu jak widać zrobiło), a ty zapodałes jazz fusion
swoją droga bardzo lubie ten kawałek
_________________ Kto panuje nad przeszłością,
panuje nad przyszłością.