a dlaczego?
skoro założyłeś temat i w jakiś sposób jest on dla ciebie ważny, dlaczego go nie bronisz tylko prosisz o zamknięcie? bo komuś się nie podoba?
bez sensu
projekt jak projekt, ale staśka grzesiuka trzeba przeczytać, wiele nie napisał... ale za to, jeśli już pisał, to o tym o czym miał pojęcie, a to niezbyt częste u pisarzy.
Ostatnio zmieniony przez Wooof Nie 30 Sty, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Bo panie Wooof nie chcę kolejnej kłótni, bo coraz częściej się zdarzają na forum, temat niech zostanie, może umrze po przez brak postów, staram się, żeby na forum nie było nudno i nie każdy temat może być udany.
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Dla mnie fajne, z jajem i dystansem. Fajny bicik - do tego dobrze teledysk zrobiony. Ogolnie pozytywnie. Nie odnosze tego do jakiegos szowinizmu lokalnego ludzi z Warwsiawki
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
Prawda jest taka ze cala Polska narzeka jakie to chamy mieszkaja w wawie a tak naprawde...no coz...niestety to wszystko to przyjezdni co na codzien tak psiocza na Wawe a i tak tu przyjezdzaja za robota....w weekend lub w swieta widac najlepiej jaka Warszawa jest naprawde...cala zielona Warszafka wyjezdza do domu i jest spokoj w miescie...od razu korki znikaja....projekt jak projekt....moze byc...mnie osobiscie temat denerwuje bo dosc mam przyjezdnych z calego kraju ktorzy robia nam oborę i wstyd...baaa i jeszcze maja pretensje jak to tutaj jest beznadziejnie...krotko i na temat widzialem gdzies ostatnio na fejsie...niepodoba sie to spieprzaj do siebie