Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » Przez pomyłkę usunąłem temat o pomieszczeniu akustycznym
Przez pomyłkę usunąłem temat o pomieszczeniu akustycznym
Autor Wiadomość
admin
Admin
Admin techniczny

Wysłany: Pią 03 Gru, 2010   Przez pomyłkę usunąłem temat o pomieszczeniu akustycznym

Przez pomyłkę usunąłem temat o pomieszczeniu i jego akustyce dla perkusji.

Robiłem porządki w sql i jak na złość temat trwale został usunięty z tabeli. Sorry koledzy!

Będę wdzięczny za założenie nowego lub kontynuowanie tematu.

kubawe 
Forumowy Oszołom

Wysłany: Pią 03 Gru, 2010   

Szkoda, no ale co tam.

Stanęliśmy chyba na tym, że wełna szklana jest nieszkodliwa, była wzmianka o basstrapach, pisaliśmy też o puszkach, że nie warto oklepać całej salki, aby nie było puszki. Nadmieniliśmy też sprawę budowy salek, Szymv wspomniał coś o hercach i częstotliwości, Wooof pisał coś o jakimś proziomku, który zajmuje się akustyką, Tutka mówił coś o kartonowym brzmieniu, Ty mu odpowiedziałeś, ale nie pamiętam dokładnie co to było, bo zacząłem pisać swojego posta i bam. To tak w skrócie.

aldi

Wysłany: Pią 03 Gru, 2010   

Wszystko bez sensu - zacznijcie pisać krótko, zwięźle i na temat.
http://www.dzwiek.org/for...szcze%C5%84.69/
Ostatnio zmieniony przez aldi Pią 03 Gru, 2010, w całości zmieniany 1 raz  

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » Przez pomyłkę usunąłem temat o pomieszczeniu akustycznym