Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » rytmy bez podkładu muzycznego
rytmy bez podkładu muzycznego
Autor Wiadomość
Marian

Wysłany: Pon 25 Cze, 2007   rytmy bez podkładu muzycznego

Witam! Wie ktoś gdzie mogę znaleść rytmy perkusyjne bez podkładu muzycznego? bardzo proszę o odpowiedzi.Jeżeli ten temat już był to bardzo przepraszam ale nie mogę znaleść bo wszędzie gdzie coś znalazłem to rytmy których nie słychać bo bardziej słychać gitarę i inne instrumenty a perkusje prawie nie dlatego proszę o same rytmy. Z góry dzięki.(chodzi o samą perkusje)

qwerty 
przyszły reż. dźw

Wysłany: Pon 25 Cze, 2007   

w guitar pro mozesz wyciszyc poszczegolne ściezki ale dzwiek to tylko midi

Michu

Wysłany: Pon 25 Cze, 2007   

Wiem ze na najnowszym SysDRUMatic Chaos DVD (czy jakos tak) Mike Portnoya mozna słuchac samych sciezek perkusji bez niczego innego:) Na Constant Motion kumpel mowił ze tez mozna ale nie dam ręki uciąc 8)

Marian

Wysłany: Wto 03 Lip, 2007   

Dziękuje Bardzo za odpowiedzi jestem bardzo wdzięczny

johnnybgoode

Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007   

Jest coś takiego co sie zwie "Backing Track" - sama perkusja znanych kawałków. Jest tego trochę w sieci i na emule. Trzeba tylko troszkę poszperać.

sebeksb 

Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007   

qwerty napisał/a
w guitar pro mozesz wyciszyc poszczegolne ściezki ale dzwiek to tylko midi

W nowej wersji GP 5 jest już konwerter dźwięków czy coś takiego i instrumenty brzmią realistycznie.

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » rytmy bez podkładu muzycznego