Wysłany: Czw 22 Mar, 2007 Sklep prekusyjny w poznaniu???
Wie ktoś może gdzie jest ten nowy sklep prekusyjny w Poznaniu? Wiem, że to coś nowego, pełnego sprzętu i że w końcu jest sklep tylko dla bębniarzy. Ale jak tam trafić?
ja proponuje przejsc sie po wszystkich poznanskich i ocenic
_________________ -= hoy brujerizmo pa ti satanizmo =-
!! BEEATCH !!
Ja(zz)centy
Wysłany: Wto 27 Mar, 2007
Witaj,
z reka na sercu moge Ci polecic poznanski MusicStore (lub ich sklep internetowy perkusje.pl). Mega uczciwi ludzie, dbaja o klienta jak malo kto w tym kraju.
Prawdziwych profesjonalistow w branzy handlowej poznaje sie nie w momencie sprzedazy i obslugi (bo kazdy bedzie mily, gdy ma szanse wyciagnac od klienta kase), ale w momencie reklamacji.
Zebym byl zadowolony (instrument mial wady fabryczne z winy producenta*) dostalem znacznie drozszy instrument z topowej polki w cenie tego, ktory byl reklamowany.
Moze sklep nie ma 1000m2 ale licza sie ludzie - a w MusicStore sa nie tylko profesjonalistami, ale po prostu bardzo porzadnymi i uczciwymi ludzmi. Kolejne duze zakupy bede z pewnoscia robil u nich.
Polecam!
pozdrawiam,
Jacek
* - kiedys na forum umieszcze krotka historie mojego nowego nabytku.
PS. jesli kiedykolwiek by zagladali na to forum: Panie Pawle, Panie Wojtku - raz jeszcze WIELKIE DZIEKI. MMX zabija dzwiekiem przy kazdym rodzaju stroju
serdecznie Was pozdrawiam - Jacek
Dzieki wielkie za mile slowa przyznam, ze wiele sie u nas ostatnio poprawilo. duzo wiekszy sklep (3x wiecej miejsca na bebny ) salka odsluchowa, dodatkowy pracownik na dziale (wiecej czasu mozemy kazdemu poswiecic). nie ukrywam, ze nie zawsze wyrabiam, ale jak przyklad p.Jacka pokazuje staram sie kazdemu klientowi 'z przejsciami' zadosc uczynic jak najlepiej
_________________ -= hoy brujerizmo pa ti satanizmo =-