Bardzo mi na tym zależy,więc proszę Was o pomoc. Mógłby mi ktoś ten "bit" nagrać nawet zwykłym mikrofonem bo z tego młynu nie potrafie tego wyciągnąć
Z góry dziękuje za pomoc
Wysłany: Pon 06 Wrz, 2010
ze chwile po sobie...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
tzn. słyszę co jest i nie wiem czy ten zapis jest do końca dobry no i czy czytelny...
hmmm punk w 9/8? prog - punk : p
Raczej S-WS-SW-S-WS-SW
czyli stopa na 1, na 'i' po 2, 'i' po 3, a werbel na 2 i 4 a hh nawala cwiercnuty
no czyli nie potrafiłem tego rozpisac i się jebnąłem
coś mi w tym moim rozpisie potem nie pasowało, ale stwierdziłem, że pierwsza wersja będzie najlepiej zrobiona
w każdym razie do zagrania nie jest trudne
a swojądrogą punk w 9/8 byłby fajny :D:D
miały by 2 takciki tutaj i między tymi 2 stopami obok siebie tylko "-" a nie "- - "
nie wiem czy ktokolwiek łapie się w tym co piszę, bo dośc to chaotyczne i sam bym sięchyba nie połąpał gdyby nie to, że to ja piszę
_________________ hi-hat to tętno, stopa to serce.
Ostatnio zmieniony przez yoozeck Wto 07 Wrz, 2010, w całości zmieniany 1 raz
ja gram od dwóch tygodni na perce sam i taki rytm do dla mnie bulka z maslem czuje ze mam talent wczesniej gralem rok na elektryku a teraz juz gram z kolegami w zespole i nam dobrze idzie i pierwszą lekcje bede mial we wtorek:) a ten rytm chwycilem ze sluchu od razu bo czesto gram takie rytmy pozdro:)