fama glosi ze jest o wiele lepiej niz "Perqsja" ;] mam nadzieje ze kasa na prenumerate nie bedzie wywalona w bloto - tzn. ukaze sie wiecej niz 2 numery ;]
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
fama glosi ze jest o wiele lepiej niz Perqsja ;] mam nadzieje ze kasa na prenumerate nie bedzie wywalona w bloto - tzn. ukaze sie wiecej niz 2 numery ;]
Mam pierwszy numer.
Jest naprawde ładnie:) Od strony graficznej - super. Tresc, tez całkiem całkiem. Oby dali rady
no ja wlasnie taka zamowilem (od numeru czerwiec/lipiec)
można było kupić w sklepach, ale egzemplarzy wydanych do sklepów było niedużo i wszystkie zostały szybko wykupione... zrobili dodruk (może wpuszczą jeszcze do sklepów) ...teraz można kupić tylko w prenumeracie
Cytat
Moim zdaniem to trochę głupie podejście.
Na gazetę szkoda kasy, a jak takie pismo pada, to później się narzeka na to, że nic na rynku nie ma ;o.
mi nie szkoda 47zł na 1 rok za które dostane troche dużo wiedzy w materialnym dobrym wydaniu
A ta Twoja wypowiedź jakoś podpasowała mi do perqsji czyżby zła wizja na przyszłość ze względu na przeszłość?
Troche głupie to ze strony wydawcy ciężko oczekiwać że każdy zainteresowany od razu prenumerate wykupi, ja jednek chciałbym przejrzeć to sobie zanim wydam te 47zł
_________________ la mayyitan ma quadirun yatabaqa sarmadi
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
Abd al-Azrad
dla jednych 47zł to 9 paczek fajek w półtora tygodnia i niszczenie życia.
dla innych 47zł to 7 numerów dobrej gazety przez cały rok z której zassają troche wiedzy i tylko na tym skorzystają.
m.in. dlatego nie pale i nie pije
wole takiego kota w worku, niż mieć np. nałóg
sory że tak do palenia i picia akurat porównałem, ale tak jakoś naszło mnie w ten kierunek bo to najczęstsze skromne i IMO bez sensowne wydatki wśród muzyków, które ja wole zastąpić czymś pożytecznym
47pln to smieszna kwota biorac pod uwage fakt ze jedyna sensowna gazeta - Modern Drummer - kosztuje (o zgrozo) ponad 30pln
mam nadzieje ze TopDrummer nie pojdzie w slady perqsji
Wysłany: Pon 12 Cze, 2006
ja zamowie prenumerate, ale dopiero gdzies za miesiac, bo dopiero sie wyrownam z rodzicami z dlugami, a pozatym to nie jest glupota zainwestowac 47 zl za 7 numerow, co daje okolo 7 zl za numer, a poczytasz i nauczysz sie czegos ciekawego
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
szukałem w warszawskich empikach, sklepach muzycznych... chyba tylko w prenumeracie
u holdysa w piątek mieli, ale tylko jeden numer reklamowy. Pismo dopiero rusza, wiec mysle, ze bedzie trzeba poczekać z tydzień, dwa zanim do empików trafi.
ja narazie nie prenumeruje, wole sobie kupic magazyn jak bedzie w sklepie bo co miesiac nie bede kupowal 47 zl to duzo, ja sobie na beczki juz bym tyle odkladal
mi przyszlo potwierdzenie na maila w sprawie prenumeraty
moze filtry antyspamowe nie wam nie przepuscily tych maili?