Weź flaszkę (laski nie bierz, szkoda bagażu do lasu). Jak grałem traski jako support, to brałem jedynie pałeczki w zapasie. Czytając niektóre posty dochodzę do wniosku, że trzeba osobnego vana na perkusistę i zestaw akcesoriów.
No ale zastanówmy się ile to miejsca zajmuje:
Rzeczy osobiste, laptop, elektronika, kosmetyki, leki - jedna torba
Wszelkie akcesoria perkusyjne części zamienne itd - jedna skrzynka
Zapasowe naciągi można wrzucić luzem albo do case'a ze stopką.
Nie tak dużo chyba A skoro jadą busem to co mu szkodzi więcej zabrać
ja sie zgodze z Lukaszem - nie popadajmy w paranoje, nie raz sie jezdzilo busem z przyczepka i jakbym mial wszystko zapasowe i chlopaki z kapeli tez mialyby miec wszystko zapasowe (a co? gitarnikowi sie nic nie zepsuje? ;]) to bysmy 3ma busami jechali
inna sprawa ile kasy trzeba wywalic na te zapasy
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Klima ew. zrob manewr na "gwiazde" - wpisujesz do raidera ze wymagasz pelny backline na miejscu (tu wypisujesz co chcesz - obowiazkowo w dwoch egzemplarzach jakby jeden nawalil) i niech sie organizator martwi a Ty wieziesz TIRami jedynie kosmetyki, laptopy ubrania i takie takie ;]
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011
ta, jeszcze jakby nam to ktos zalatwial to spoko, a tak to sami wszystkie koncerty sobie organizujemy, wiec na ten moment to o raiderze mozna zapomniec ;P
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
W ogóle mój zespół to zmora akustyków mam akordeon na zmianę z klawiszem, wokalista gra na skrzypcach i do tego ja jestem leworęczny i zawsze perę trzeba przestawić.
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.