Wysłany: Nie 22 Paź, 2006 Travis Barker - Problemy
Jako ze to moj WIELKI idol to wklejam , moze kogos zainteresuje :
Travis Barker przez trzy tygodnie grał ze złamanym ramieniem, a lekarze obawiają się, że jego kontuzja może mieć związek z nowotworem.
Były perkusista grupy Blink 182 odwołał najbliższe koncerty swojej nowej formacji +44, aby poddać się badaniom, ponieważ obawy lekarzy są coraz poważniejsze.
W środę (4 października) wytwórnia muzyka poinformowała, że Barker złamał sobie rękę podczas zdjęć do nowego teledysku i przez najbliższe 8 tygodni będzie musiał się oszczędzać. Sam muzyk umieścił na swojej oficjalnej stronie w MySpace komunikat o następującej treści: "Wygląda na to, że nie zagram w najbliższą sobotę, ani na żadnym ze zbliżających się koncertów +44. Kiedy kręciliśmy teledysk, strasznie bolało mnie ramię, ale nic sobie z tego nie robiłem. Graliśmy tego dnia jak zwykle przez 8 godzin, ale tym razem czułem się naprawdę fatalnie. Później mieliśmy kilka koncertów w ramach europejskiej trasy koncertowej, w czasie których odczuwałem potworny ból ramienia. W Londynie zgłosiłem się na prześwietlenie, ale lekarz na pogotowiu powiedział, że nie potrafi dokładnie określić, co mi dolega. Po powrocie do Los Angeles spotkałem się z innym lekarzem, który poddał mnie wszystkim możliwym badaniom. Rezonans magnetyczny i prześwietlenie wykazały, że od 3 tygodni grałem ze złamaną ręką, a na dodatek możliwe, że mam w ramieniu nowotwór. Nie wiem, co powiedzieć. Staram się nie wybiegać myślami dalej, niż dzisiejszy dzień".
wszystko zależy od złamania, mój brat raz poważnie złamał rękę, było to złamanie spiralne kości ramieniowej i odrazu wylądował w szpitalu, innym razem po jakimś upadku bolała go ręka, ale dopiero po kilku dniach jak ból nie ustawał poszedł na prześwietlenie i okazało się, że miał złamany nadgarstek
http://www.myspace.com/plus44 - tutaj mozna obejrzec krotkie nagranie jak Travis gra na koncercie jedną ręką . Wszystkie nuty na werblu gra lewą nogą na dzwonku(??) . Ten człowiek jest mistrzem
http://www.myspace.com/plus44 - tutaj mozna obejrzec krotkie nagranie jak Travis gra na koncercie jedną ręką . Wszystkie nuty na werblu gra lewą nogą na dzwonku(??) . Ten człowiek jest mistrzem
Osobiście nie przepadam za Travisem, ale wielki szacunek za to, że zagrał ten koncert! Jestem pod wrażeniem.
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 168 Skąd: Milanówek miasto krówek
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006
.:TeLeSkoP:. napisał/a
StawRos napisał/a
A niby co???
Tylko proszę nie wyjeżdżaj mi z jakąś kosmiczną nazwą CośTamCośtam CorePunk
PopPunk ewentualnie PunkoPolo, tak samo Blink czy inne punkowe kapele lansowane w MTV pokroju Good Charlotte. Zaorać
chyba macie uszy w dupie zeby to porownywac do blinka. no offence ale to jest fajny rock ktory w zaden sposob nie ma nic z punka i mieć nie miał. dlatego porownanywanie tego do popunkowych gownian jest nie na miejscu.
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 168 Skąd: Milanówek miasto krówek
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006
ja akurat fanem blinka naprawde nie jestem, slucham raczej ciezszej muzyki w klimatach Rise Against, The Gaia Corporation, Misconduct, Senses fail czy Aiden, ale +44 jest imho bardzo fajnym lajtowym rockiem
LICYTACJA:
a kto słyszał o zespole black falg?
pan w niebieskim po raz pierwszy...
pan w niebieskim po raz drugi...
pani w kapeluszu zna. zna też zespół rollins. kapelusz po raz pierwszy...
to co nie ma chetnych na rollins?