Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 Warsztaty perkusyjne w Ogrodzieńcu
Zapraszam na warsztaty perkusyjne do Ogrodzieńca w dniach 9-10 sierpnia (w godzinach popołudniowych), które będę miał zaszczyt prowadzić. .
Więcej informacji organizacyjnych uzyskacie w Miesko-Gminnym Ośrodku Kultury w Ogrodzieńcu, tel. 32-6732044.
Jeśli chcecie zapytać o tematykę warsztatów, podbijajcie na GG: 3440685 lub dzwońcie śmiało: 500 201 241
Keep drumming!
_________________ Lekcje gry na perkusji - zapraszam
kurde takie fajowe warsztaty a ja w studio piotr to swietny ticzer, dobry bebniarz i przy okazji naprawde fajny gosc, polecam - na pewno sie nie zawiedziecie
ot tak tylko powiem, że na warsztatach będziecie grać na moim Referencu
nie migać się, PRZYBYWAJCIE !!!
Tym bardziej będe:)
eveglider
Wysłany: Czw 09 Sie, 2007
Piotr jest świetnym nauczycielem i szkoda przegapić taką okazję jak te warsztaty Postaram się być ale akurat jestem gdzieś w centrum Polski - jak zdążę wrócić to wpadnę! Pozdrawiam
_________________ I think the lyrics are shit. I think it's all about drums - Larry Mullen Jr
Warsztaty były super. Można było dowiedzieć sie wielu rzeczy-od podstaw, poprzez rytmy, style muzyczne, robienie konkretnych beatów. Posłuchać jak Piotrek gra różne rzeczy z podkładami, każdemy poświęcił czas i był cierpliwy. Ja osobiście dziękuję za naprowadzenie na ciekawe patenty w rytmach shuflle i hi-hatem granym 2 rękami. Wielkie dzięki i pozdrawiam
P.S oby wypaliły plany z kolejnymi spotkaniami
aha i reference klasa, pozdro dla mariusza( o ile dobrze pamietam) vel jezyor
Warsztaty były super. Można było dowiedzieć sie wielu rzeczy-od podstaw, poprzez rytmy, style muzyczne, robienie konkretnych beatów. Posłuchać jak Piotrek gra różne rzeczy z podkładami, każdemy poświęcił czas i był cierpliwy. Ja osobiście dziękuję za naprowadzenie na ciekawe patenty w rytmach shuflle i hi-hatem granym 2 rękami. Wielkie dzięki i pozdrawiam
P.S oby wypaliły plany z kolejnymi spotkaniami
aha i reference klasa, pozdro dla mariusza( o ile dobrze pamietam) vel jezyor
Potwierdzam w 100%. Każdy znalazł coś dla siebie, zarówno początkujący, jak i ludzie którzy już trochę grają. Jedyne czego żałuję, to to że warsztaty były za krótkie Mam nadzieję, że kolejne warsztaty dojdą do skutku.
Właśnie ponownie zarejestrowałem się na forum, bo moje poprzednie konto zostało skasowane - taki aktywny byłem Uczestnicy warsztatów rozponać powinni mnie po tym, jak kaleczyłem 'texas shuffle'
Pozdrawiam wszystkich i również liczę na powtórkę.
PS. Gdzie tu można się przedstawić?
_________________ --
Pozdrawiam,
Krzysiek
::DZIKI::
Wysłany: Sob 11 Sie, 2007
Co można powiedzieć? Wspaniałe warsztaty, luźna atmosfera fajni ludzie i ponad 6 godzin naprawdę fajnych perkusyjnych zajęć Każdy znalazł coś dla Ciebie, zarówno Ci bardzo zaawansowani, Ci którzy (jak ja) zaczynaja przygodę z perkusją... jak i Ci którzy ją już kończą
Jak zwykle Piotr pokazał się z najlepszej strony
Uczestnicy warsztatów rozponać powinni mnie po tym, jak kaleczyłem 'texas shuffle'
Chciałbym tak kaleczyć:)
A skoro przedstawiamy się w ten sposób, to ja jestem kolesiem od "bossa novy''
Ostatnio zmieniony przez Habibi Sob 11 Sie, 2007, w całości zmieniany 1 raz
eveglider
Wysłany: Sob 11 Sie, 2007
Habibi napisał/a
Chciałbym tak kaleczyć:)
dokładnie!
Mi również się bardzo podobało, poznałam kilka nowych rzeczy, atmosfera świetna (nawet dałam się namówić na "publiczne granie" ) i liczę, że Piotrowi uda się zorganizować następne takie warsztaty - obecność obowiązkowa
pozdrawiam
_________________ I think the lyrics are shit. I think it's all about drums - Larry Mullen Jr
Dziękuję uczestnikom warsztatów za aktywny udział, za świetną atmosferę. Poziom uczestników był bardzo zróżnicowany i musiałem tak dobierać tematy aby każdego z Was zaciekawić i usatysfakcjonować.
Wielkie allachy dla Mariusza "Jezyor'a" za udostępnienie bębnów Pearl Reference oraz talerzy Zildjian K Custom. Dzięki Mariuszku. (Następnym razem wystawiamy dwa zestawy).
Ogromne podziękowania dla Marka z Ośrodka Kultury w Ogrodzieńcu z którego inicjatywy warsztaty doszły do skutku, oraz dla Pani Doroty - dyrektor Ośrodka Kultury za przychylność, otwartość i zorganizowanie tego całego zamieszania.
Przy okazji trzeba zwrócić uwagę na ciekawe postaci, które na warsztatach się pojawiły. Brawa dla Leszka vel "Teklon" za bardzo dobrą technikę (szczególnie mnie powaliły dwójki na stopach), brawa dla Marcina za sztuczki rudimentowe ala Steve Smith), brawo dla Bartka "Habibi" za sztuczki ala Jeff Queen oraz dla Asi, która bardzo szybko przyswajała całkiem nowe i niełatwe dla niej patterny.
Dziękuję jeszcze raz i do zobaczenia już wkrótce. See Ya.
Piotr
na fotce tylko część z nas, szkoda bo warto było uwiecznić wszystkich, ale głodni wiedzy nie pamiętaliśmy o aparatach...
Ech. To prawda. Ja pamiętałem, ale w domu. Miałem cyfrzaka w plecaku, ale zapomniałem strzelić choć jedną fotkę w trakcie warsztatów (byłem tylko w piątek).
fajne zdjęcia - tylko przydałoby się wyciąć tego gościa w czarnej koszulce i okularach - psuje jakość zdjęć i w dodatku jest na każdym z nich <lol>
Jesteśmy w trakcie ustalania kolejnego terminu warsztatów, mam nadzieję że wszstko wypali jak trzeba. Pozdrawiam.
Zapraszam na bezpłatne warsztaty perkusyjne do Ogrodzieńca w dniach 15-16 listopada (w godzinach popołudniowych- zaczynamy około 15.30, najpóźniej o 16.00), które będę miał zaszczyt prowadzić. .
Więcej informacji organizacyjnych uzyskacie w Miesko-Gminnym Ośrodku Kultury w Ogrodzieńcu, tel. 32-6732044.
Jeśli chcecie zapytać o tematykę warsztatów, podbijajcie na GG: 3440685 lub dzwońcie śmiało: 500 201 241
Piotr