Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » Warsztaty perkusyjne w Ogrodzieńcu
Warsztaty perkusyjne w Ogrodzieńcu
Autor Wiadomość
DrumsetPro

Wysłany: Wto 07 Sie, 2007   Warsztaty perkusyjne w Ogrodzieńcu

Zapraszam na warsztaty perkusyjne do Ogrodzieńca w dniach 9-10 sierpnia (w godzinach popołudniowych), które będę miał zaszczyt prowadzić. .
Więcej informacji organizacyjnych uzyskacie w Miesko-Gminnym Ośrodku Kultury w Ogrodzieńcu, tel. 32-6732044.
Jeśli chcecie zapytać o tematykę warsztatów, podbijajcie na GG: 3440685 lub dzwońcie śmiało: 500 201 241
Keep drumming!

jezyor

Wysłany: Wto 07 Sie, 2007   

nie wolno przegapić!!!
Piotr zajęcia prowadzi znakomicie!!! wiem co mówię ;)

perkusja

JooreX
whiskey lover

kurde takie fajowe warsztaty a ja w studio :-( piotr to swietny ticzer, dobry bebniarz i przy okazji naprawde fajny gosc, polecam - na pewno sie nie zawiedziecie :)

Teklon

Wybiera się ktoś może z krakowa autem? Chetnie bym sie zabrał.
P.S Brawo za incjatywe

Habibi

JooreX napisał/a
piotr to swietny ticzer, dobry bebniarz i przy okazji naprawde fajny gosc, polecam - na pewno sie nie zawiedziecie :)

True true :) w ogrodzieńcu będe :D

::DZIKI::

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   

Ja też będę, będę! :D Mam tylkjo nadzieję, że kilka osób przyjdzie. Habibi nie wiesz czy ktoś z okolic się wybiera?

Habibi

::DZIKI:: napisał/a
Habibi nie wiesz czy ktoś z okolic się wybiera?

Nie mam pojęcia...

jezyor

ot tak tylko powiem, że na warsztatach będziecie grać na moim Referencu :D

nie migać się, PRZYBYWAJCIE !!!

Habibi

jezyor napisał/a
ot tak tylko powiem, że na warsztatach będziecie grać na moim Referencu :D

nie migać się, PRZYBYWAJCIE !!!

Tym bardziej będe:)

eveglider 

Wysłany: Czw 09 Sie, 2007   

Piotr jest świetnym nauczycielem i szkoda przegapić taką okazję jak te warsztaty :) Postaram się być ale akurat jestem gdzieś w centrum Polski - jak zdążę wrócić to wpadnę! Pozdrawiam

franio

Wysłany: Czw 09 Sie, 2007   

Ja tez nie dam rady :/ remont, remont, remont, sprzątanie remont :/ nie bede oryginalny i tez napisze ze Piotr jest świetnym nauczycielem, bo jest :)

Teklon

Wysłany: Pią 10 Sie, 2007   

Warsztaty były super. Można było dowiedzieć sie wielu rzeczy-od podstaw, poprzez rytmy, style muzyczne, robienie konkretnych beatów. Posłuchać jak Piotrek gra różne rzeczy z podkładami, każdemy poświęcił czas i był cierpliwy. Ja osobiście dziękuję za naprowadzenie na ciekawe patenty w rytmach shuflle i hi-hatem granym 2 rękami. Wielkie dzięki i pozdrawiam
P.S oby wypaliły plany z kolejnymi spotkaniami
aha i reference klasa, pozdro dla mariusza( o ile dobrze pamietam) vel jezyor

Habibi

Wysłany: Sob 11 Sie, 2007   

Teklon napisał/a
Warsztaty były super. Można było dowiedzieć sie wielu rzeczy-od podstaw, poprzez rytmy, style muzyczne, robienie konkretnych beatów. Posłuchać jak Piotrek gra różne rzeczy z podkładami, każdemy poświęcił czas i był cierpliwy. Ja osobiście dziękuję za naprowadzenie na ciekawe patenty w rytmach shuflle i hi-hatem granym 2 rękami. Wielkie dzięki i pozdrawiam
P.S oby wypaliły plany z kolejnymi spotkaniami
aha i reference klasa, pozdro dla mariusza( o ile dobrze pamietam) vel jezyor

Potwierdzam w 100%. Każdy znalazł coś dla siebie, zarówno początkujący, jak i ludzie którzy już trochę grają. Jedyne czego żałuję, to to że warsztaty były za krótkie :D Mam nadzieję, że kolejne warsztaty dojdą do skutku.

jezyor

zajęcia super.
uwielbiam styl zajęć preferowany przez Piotra.
Siła spokoju :) Z każdego coś wyciśnie, każdego czegoś nauczy.

Już się cieszę na kontynuację wrsztatów :)

Miło też było poznać paru kumpli z forum. Fajna ekipa :)

JooreX
whiskey lover

ooo a kiedy kontynuacja..? :)

Kefir

Jak zwykle Piotr pokazał się z najlepszej strony :)

Właśnie ponownie zarejestrowałem się na forum, bo moje poprzednie konto zostało skasowane - taki aktywny byłem ;) Uczestnicy warsztatów rozponać powinni mnie po tym, jak kaleczyłem 'texas shuffle' :D
Pozdrawiam wszystkich i również liczę na powtórkę.

PS. Gdzie tu można się przedstawić?

::DZIKI::

Co można powiedzieć? Wspaniałe warsztaty, luźna atmosfera fajni ludzie i ponad 6 godzin naprawdę fajnych perkusyjnych zajęć :) Każdy znalazł coś dla Ciebie, zarówno Ci bardzo zaawansowani, Ci którzy (jak ja) zaczynaja przygodę z perkusją... jak i Ci którzy ją już kończą :D

Habibi

Kefir napisał/a
Jak zwykle Piotr pokazał się z najlepszej strony :)
Uczestnicy warsztatów rozponać powinni mnie po tym, jak kaleczyłem 'texas shuffle' :D

Chciałbym tak kaleczyć:)
A skoro przedstawiamy się w ten sposób, to ja jestem kolesiem od "bossa novy'' :)
Ostatnio zmieniony przez Habibi Sob 11 Sie, 2007, w całości zmieniany 1 raz  

eveglider 

Habibi napisał/a

Chciałbym tak kaleczyć:)

dokładnie! ;)
Mi również się bardzo podobało, poznałam kilka nowych rzeczy, atmosfera świetna (nawet dałam się namówić na "publiczne granie" ;) ) i liczę, że Piotrowi uda się zorganizować następne takie warsztaty - obecność obowiązkowa :)
pozdrawiam

jezyor

kurcze, palnąłem niezręczność.
pochwaliłem kumpli z forum a przecież była koleżanka (nawet dwie - ale z forum jedna).

pozdrawiam Cię eve ;)

Piotr ma rację - dziewczyny są pracowite i ambitne.

DrumsetPro

Wysłany: Nie 12 Sie, 2007   Podziękowania i allachy

Dziękuję uczestnikom warsztatów za aktywny udział, za świetną atmosferę. Poziom uczestników był bardzo zróżnicowany i musiałem tak dobierać tematy aby każdego z Was zaciekawić i usatysfakcjonować.

Wielkie allachy dla Mariusza "Jezyor'a" za udostępnienie bębnów Pearl Reference oraz talerzy Zildjian K Custom. Dzięki Mariuszku. (Następnym razem wystawiamy dwa zestawy).

Ogromne podziękowania dla Marka z Ośrodka Kultury w Ogrodzieńcu z którego inicjatywy warsztaty doszły do skutku, oraz dla Pani Doroty - dyrektor Ośrodka Kultury za przychylność, otwartość i zorganizowanie tego całego zamieszania.

Przy okazji trzeba zwrócić uwagę na ciekawe postaci, które na warsztatach się pojawiły. Brawa dla Leszka vel "Teklon" za bardzo dobrą technikę (szczególnie mnie powaliły dwójki na stopach), brawa dla Marcina za sztuczki rudimentowe ala Steve Smith), brawo dla Bartka "Habibi" za sztuczki ala Jeff Queen oraz dla Asi, która bardzo szybko przyswajała całkiem nowe i niełatwe dla niej patterny.

Dziękuję jeszcze raz i do zobaczenia już wkrótce. See Ya.
Piotr

jezyor

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007   

taaaaa
już mi się tęskni za kolejnym z Wami spotkaniem

dla innych, którzy nie byli, kilka fotek

na leeeeeewo Patrz - chyba zagramy marsza ;)
perkusja

róóóówno, róóóówno
perkusja

zrozumiałeś?? dwa razy nie powtórzę bo.... (a za bębnem Marek zmaga się z bossanovą)
perkusja

Bardzo zdeterminowana panna
perkusja

na fotce tylko część z nas, szkoda bo warto było uwiecznić wszystkich, ale głodni wiedzy nie pamiętaliśmy o aparatach...
perkusja

Kefir

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007   

jezyor napisał/a
na fotce tylko część z nas, szkoda bo warto było uwiecznić wszystkich, ale głodni wiedzy nie pamiętaliśmy o aparatach...

Ech. To prawda. Ja pamiętałem, ale w domu. Miałem cyfrzaka w plecaku, ale zapomniałem strzelić choć jedną fotkę w trakcie warsztatów (byłem tylko w piątek).

DrumsetPro

Wysłany: Sob 18 Sie, 2007   

fajne zdjęcia - tylko przydałoby się wyciąć tego gościa w czarnej koszulce i okularach - psuje jakość zdjęć i w dodatku jest na każdym z nich <lol>
Jesteśmy w trakcie ustalania kolejnego terminu warsztatów, mam nadzieję że wszstko wypali jak trzeba. Pozdrawiam.

DrumsetPro

Wysłany: Pon 12 Lis, 2007   

Zapraszam na bezpłatne warsztaty perkusyjne do Ogrodzieńca w dniach 15-16 listopada (w godzinach popołudniowych- zaczynamy około 15.30, najpóźniej o 16.00), które będę miał zaszczyt prowadzić. .
Więcej informacji organizacyjnych uzyskacie w Miesko-Gminnym Ośrodku Kultury w Ogrodzieńcu, tel. 32-6732044.
Jeśli chcecie zapytać o tematykę warsztatów, podbijajcie na GG: 3440685 lub dzwońcie śmiało: 500 201 241
Piotr

Potwierdzajcie mi mailem chęć uczestnictwa w warsztatach: drumsetprostudio@o2.pl

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » Warsztaty perkusyjne w Ogrodzieńcu