Sylwester i nowy rok zbliża się wielkimi krokami a zaraz po nich 20. finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy będzie ktoś z was grał albo kwestował, zapraszam do dyskusji.
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
W tym roku pierwszy raz zagram. Dwa lata temu grali kumple z zespołu, ale jeszcze pod inną nazwą. W sumie cel jest dobry, więc czemu nie pomóc A tak to wcześniej chodziłem z puchą, cztery lata pod rząd. Rok temu przerwa, a teraz pomoc w inny sposób.
Wysłany: Wto 27 Gru, 2011
ja gralem juz wospy w tym roku podnosze poprzeczke ciut wyzej i sam robie koncert z tej okazji
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
A ja odwrotnie. Grałem od pierwszego finału co roku. W tym roku nie gram - będę jako widz. Będziemy zbierać kasę w trakcie koncertu noworocznego. Zapraszam do Hali Widowiskowo - Sportowej w Ropczycach 6 stycznia, godz. 18:00. Muzyka klasyczna, rozrywkowa i operetkowa. Gra Miejska Orkiestra, soliści: Dorota Szostak-Gąska (sopran), Paweł Krasulak (tenor).
Ostatnio zmieniony przez Pejan Wto 27 Gru, 2011, w całości zmieniany 2 razy