Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » wyciszyć perkusje
wyciszyć perkusje
Autor Wiadomość
karolina_999

Wysłany: Pon 09 Paź, 2006   wyciszyć perkusje

hej
mam takie małyy dylemat...
Bo będe mieć teraz perkusje w domu... mam cały pokój na nią więc miejsca mam :) tylko niestety nie moge grać na niej normalnie..bo sąsiedzi mają jakieś problemy:/ i mały dzieciak mieszka obok niestety...
Mam ptaynie jakby tu wytłumić perke żeby była na serio cicho
Są te tłumiki evansa..są troche drogie i nie wiem czy kupić.... one naprawdę mocno je wyciszają?
A może znacie jakieś domowe sposoby? :)
pozdrawiam

borbah 

Wysłany: Pon 09 Paź, 2006   

jedynym znanym mi sposobem na twoj problem jest opcja szukaj ... i zaprzyjaznienie sie z obslugą prostego systemu naszego forum ... serio nie jest taki trudny. Wałkowany temat 1000000 razy

Engram

aaaaj trochę przesadzacie chyba z tymi milionami postów.sama kiedyś poruszałam ten temat a rozmowa po trzech postach (z których nic nie wynikało) zeszła na choinkę dw...

JooreX
whiskey lover

a wiec :) droga karolino, jesli myslisz o e-ringach to one nie tyle sciszaja bebny co skracaja wybrzmienie i ucinaja okreslone alikwoty tegoz - jest nieco ciszej, ale w twojej sytuacji nic to nie pomoze.
Jesli natomiast piszesz o wynalazku zwanym hq sound off - bawilem sie padem na werbel z tej serii, odbija nieco dziwnie ale werbel faktycznie byl b. cichutki - jesli reszta zestawu nie odstaje efektem to na pewno jest to wlasnie to czego ci potrzeba :) moze wypowie sie jakowys posiadacz?

aptp

JooreX napisał/a
moze wypowie sie jakowys posiadacz?

To ja posiadacz :wink: Kiedyś pisałem na forum o tym (HQ SoundOff) tak:
Produkt moim zdaniem bardzo w porządku. Stopa jest rzeczywiście najbardziej słyszalna, ale do wytrzymania (przez sąsiadów ) tomy i blachy bardzo ciche, wg. mnie można spoko grać w mieszkaniu w bloku. Ja tak robię i sąsiedzi nadal mówią mi dzień dobry

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Perkusja » Forum Perkusja OnLine - katalog główny » wyciszyć perkusje