Wysłany: Nie 07 Sie, 2011 Xtreme Drumming TechniX - www.LucassDrummer.com
Łukasz Lucass Krzesiewicz - perkusista zespołów takich jak Sammath Naur, Gnida, Crionics, Rebelium, czy Esquarial, znany z ekstremalnie szybkiej gry na bębnach, zaprasza fanów brutalnych klimatów na internetowe lekcje death metalowego bębnienia. Szkoła jest w formie (świeżo aktywowanej) subskrypcji na stronie Lucassa. Żeby otworzyć stronę z rejestracją do listy mailingowej wystarczy kliknąć na poniższy baner:
Dziękuję za zainteresowanie tematem i zapraszam bardzo gorąco do odwiedzania strony.
Panowie, nie można tak po prostu zapytać: "lepszy od Desecrate'a?" albo "Szybszy od Weckla?" - czy tylko wtedy okażecie prawdziwe zainteresowanie stylem danego bębniarza? Czerpmy to co najlepsze od każdego, od kogo warto. Nikt tu się nie ściga:)
co nie sciga- jak nie sciga ? heheh pozdr! - lukass dobrze mowi - oceniajmy styl gry a nie tajne techniki i predkosc - predkosc jest na koncu fajne zagrywki i fajne aranze sa na poczatku - a to, ze ktos cos czasem przykaszani albo cos tam to juz temat rzeka - no ale swoja droga grac fajnie i szybko to nielatwa rzecz
Podejrzewam, że on też potrafiłby niezłym blastem pocisnąć:) Choć te w wykonaniu Langa niezbyt przypadły mi do gustu. Czy wiecie, że istnieje bez mała 40 rodzajów blastbeatu??
Szczęka mi opadła
Znam może z 5, ale nie wszystkie z nazwy... Jest jakiś spis?
Nie sądzę żeby był. Ostatnio sporo czasu poświęciłem temu tematowi i zarejestrowałem wszystko na co wpadłem i byłem w stanie zagrać:) Niedługo się podzielę;)
Jeśli to nie odpowiada, można także dokonac zamówienia bezpośrednio u wydawcy ABSONIC poprzez ich stronę www. Niebawem także "XDT" pojawi się w sklepach online oraz tych 'niewirtualnych'. Pozdrawiam!