Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Ogłoszenia perkusyjne » Pozostałe » Zamienię » Zamienię Alchemy Professional rock ride 20" i singla IC
Zamienię Alchemy Professional rock ride 20" i singla IC
Autor Wiadomość
Engram

Wysłany: Sro 18 Sty, 2012   Zamienię Alchemy Professional rock ride 20" i singla IC

Witam, zamięnię następujące przedmioty:
-Alchemy Professional rock ride 20", stan techniczny i wizualny ideał, leży w pokrowcu i się marnuje, nie pasuje mi do pozostałych blach
-Tama Iron Cobra pojedyncza, nie pamiętam szczerze mówiąc na której krzywce, bo nie mam zboczenia w tej kwestii, stan techniczny bez zarzutów, oczywiście z twardym casem, bijak filc

Co mnie interesuje:
-inny ride, najlepiej ze stajni Agopa, ew. Mehmeta (traditional, sultan, coś w ten deseń)
-wszelkie splashe/mini chiny z ramionkami, również agop/mehmet
-crash 14", ew. 18", serie jw
-statyw hi-hat
-podwójna stopa, np. mogę wymienić oba przedmioty na coś z wyższej półki(poza Eliminatorem) lub jeden z nich na coś typu Dixon, niskie serie DW, niskie serie Pearla, IC junior
-pokrowce 20x18, 12x10, 14x14
-jeśli masz coś, czego nie wymieniłam a uważasz, że może mnie zainteresować to próbuj szczęścia, może się dogadamy :)

Wymiana raczej bez dopłat z mojej strony lub z symboliczną dopłatą typu 100-150zł, zwyczajnie mam ciężką sytuację finansową teraz.

W grę wchodzi również sprzedaż, ride 450zł, stopka 400zł, przesyłka kurierem na mój koszt.

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Ogłoszenia perkusyjne » Pozostałe » Zamienię » Zamienię Alchemy Professional rock ride 20" i singla IC