Pomysl niezly, ciekawe czy nergus skoczy do kosmetyczki przed wystepem...
musialbym sie mocno w glowe uderzyc, zeby wydac na ten koncert prawie 100 dolarow polskich...
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
Blanker nie pierdol, tanio w członek męski wychodzi...ale szkoda, ze Lost Soul w komplecie nie bedzie...wtedy to moglbym jechac stopem czy nawet z buta isc, byle tylko tam trafic
Kolego - nawet ja juz sie zgubilem w zmianach skladu w vejderze - to juz jestczysty biznes , a pseudocelebryty chodzacego do kosmetyczki i belkoczacego cos o szatanie a potem bioracego udzial w tok szol nie mam zamiaru ogladac nawet jakby cena spadla o polowe. behemota nigdy nie lubilem...
Ciekawe na co goscie licza wynajmujac luczniczke ROTFL - mogli wynajac stadion miejski lepiej znajac specyfike takich koncertow w brzydgoszczy przyjdzie 60 osob i final - a hala na 600 osob... za dlugo siedze w tym biznesie i w tym jebnietym miescie...
no - ale nie ja to organizuje na szczescie ani skuza, ani nie ja za to place - na szczescie.
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
Ostatnio zmieniony przez blanker666 Wto 13 Gru, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro 14 Gru, 2011
sorry za wyrażenie ale pierdolisz głupoty blanker...ode mnie z miasta jedzie na ten moment 5 pełnych samochodów...to bliżej marca więcej osób pewnie się zadeklaruje
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sro 14 Gru, 2011
jeszcze sam nie wiem...zobaczymy jak bede stał z finansami bliżej terminu
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Blanker ma racje w bydgoszczy tyle metalowców ile usterek w nowym mercedesie...
co do kapel -Vader- chyba dzisiejsza najwieksza porażka
dedupitejted- nie bede w ogole komentował
Behemoth wraz z nergalem- muzyka jak i otoczka 15 letnich "true kult metalofffców" jest zalosna ale to ze gosc w telewizji promuje wolnosc myslenia zawarta w satanizmie bardzo mi sie podoba, droge do kariery mial dluga wystarczy poczytac BM ziny z lat 90-tych, o ile tu ktos takowe widzial
ps. nie sa dorzucane do paczek z mp3 sciaganych z Blog-spotów
_________________ Ostrza Prawdy
Ostatnio zmieniony przez Necroperversor Wto 20 Gru, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011
vader zgodze sie, ale jaki masz problem z decapami? bo behemoth widze za malo "tru" dla Ciebie jest
obaj pojecia nie macie o czym mowicie wiec moja dyskusja z wami jest całkowicie jałowa, nie postrzegam muzyki tylko i wyłacznie jako samo granie- przekaz idacy za nia jest równie wazny, w dedupitejted takowego NIE MA
akurat tak sie sklada że dobrze wiem o czym mówie, bo Rafała z decapitated znam osobiście, przekaz Ci sie nie podoba? Twój nick wiele wyjaśnia...
Stary co mnie interesuje kogo ty znasz? dla mnie dedupitejted to chłam i tyle tak bylo i zostanie i nie zmieni sie to,wiec po co drążycie dalej ten temat?
Jesli chodzi o Death Metal jest 100000000 kapel w podziemiu które reprezentuja soba 10 razy lepszy poziom, poszperaj troche i zainteresuj sie zanim cos napiszesz...
Jesli chodzi o Death Metal jest 100000000 kapel w podziemiu które reprezentuja soba 10 razy lepszy poziom, poszperaj troche i zainteresuj sie zanim cos napiszesz...
jedną z tych kapel jest pewnia ta w której ty grasz
w ogóle to zastanawia mnie skąd taki emocjonolny stosunek do Decapitated że aż musisz ich przezywać i szydzić? Czy tobie to przeszkadza że oni grają, zwłaszcza po tym co Wacka spotkało? Zabili Ci matkę? Zjedli twojego kota? Zero szacunku dla zespołu który godnie reprezentuje polską muzykę na światowych scenach. Bo wg ciebie są kiepscy, stary zrozum wreszcie że muzyka to nie pieprzony sport.
Nie podoba ci sie? ok masz takie prawo, ale mówiąc o nich dedupitejted obrażach fanów tego zespołu i to cie dyskwalifikuje z dyskusji. Nie masz szacunku dla zespołu nie masz szacumku do innych ludzi zatem uprzejmie wypierdalaj
dodaje cie do ignorowanych więc sie nie wysilaj
Ostatnio zmieniony przez Anarchismo Sro 21 Gru, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011
Necroperversor napisał/a
Anarchismo napisał/a
Necroperversor napisał/a
obaj pojecia nie macie o czym mowicie
akurat tak sie sklada że dobrze wiem o czym mówie, bo Rafała z decapitated znam osobiście, przekaz Ci sie nie podoba? Twój nick wiele wyjaśnia...
Stary co mnie interesuje kogo ty znasz? dla mnie dedupitejted to chłam i tyle tak bylo i zostanie i nie zmieni sie to,wiec po co drążycie dalej ten temat?
Ludziom to nigdy nie dogodzi, impreza sie szykuje, 3 największe polskie metalowe zespoły zagrają w jednym miejscu, na pewno będzie zawodowo, dobre nagłośnienie i oprawa i jeszcze źle
poza tym o czym my gadamy, powiedzmy sobie wprost 99% 15-latków zainteresowała sie dopiero nimi po śmierci Vitka, wiec co to za fani? banda gnojkow zainteresowana "skandalem"
_________________ Ostrza Prawdy
Ostatnio zmieniony przez Necroperversor Czw 22 Gru, 2011, w całości zmieniany 1 raz