Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Koncerty, Festiwale, Pokazy » 9.12.2010 - Ninety Nine i Muzeum Ewolucji w Saturatorze
9.12.2010 - Ninety Nine i Muzeum Ewolucji w Saturatorze
Autor Wiadomość
morthias 
Lubię placki.

Wysłany: Sro 24 Lis, 2010   9.12.2010 - Ninety Nine i Muzeum Ewolucji w Saturatorze

9.12.2010 w Saturatorze (Warszawa, Praga) odbędzie się koncert mojej byłej kapeli - Muzeum Ewolucji (w której gościnnie zagram na bębnach), poprzedzony występem nowego, całkowicie mojego projektu - Ninety Nine. Wjazd - jakieś grosze, nie wiem dokładnie. Zapraszam serdecznie wszystkich ze stolicy, możemy po koncercie wypić jakieś piwo ;).

Ninety Nine: czysty rock i hard rock, powrót do lat 80 - najlepszego okresu dla muzyki rockowej.

www.myspace.com/ninety-nine (strona biedna, na razie jedno nagranie z próby, będzie więcej ;) )

Muzeum Ewolucji - eksperymentalne połączenie rapu, muzyki jazzowej, funky, groove itp.

www.myspace.com/muzeumewolucji

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Koncerty, Festiwale, Pokazy » 9.12.2010 - Ninety Nine i Muzeum Ewolucji w Saturatorze