Bębniarek
Wysłany: Pią 05 Sty, 2007 dr Zoydbergh
13 stycznia - Cieszyn - Piwnica pod Targową, ul. Stary Targ 1
14 stycznia - Kraków - Klub Studio, ul. Budryka 4
15 stycznia - Warszawa - TVP "Kuźnia Talentów"
18 stycznia - Opalenica - Taklamakan, ul. Mickiewicza
19 stycznia - Poznań - Piwnica 21
26 stycznia - Łódż - Zapiecek
Zapraszamy
Ostatnio zmieniony przez Bębniarek Sro 10 Sty, 2007, w całości zmieniany 5 razy
Bębniarek
Wysłany: Pon 08 Sty, 2007
z tego co wiem koncert w Warszawie będzie 26 lutego w Proximie razem z Indukti
Bębniarek
Wysłany: Pon 08 Sty, 2007
lukasz napisał/a
Jakieś Opalenice, a Katowic nie ma. Po sąsiedzku nie wpadniecie?
Bardzo chętnie proszę tylko namiary na fajne kluby
Bębniarek
Wysłany: Sro 10 Sty, 2007
24 lutego 2007
Warszawa - Proxima, ul. Żwirki i Wigury 99a (dr Zoydbergh + Indukti + Nerwica Natręctw)
sie widzimy
Gość
Wysłany: Pon 15 Sty, 2007
Wojtek>
Lemur z przyjaciółmi szykuje się na wasz występ w Zapiecku w Łodzi. Mam nadzieję, że zawitacie 26 stycznia, bo szykuje się mała banda fanów na was...
pozdro
Widze, że gracie z Prząśniczkami.
Ze strony Zapiecka wynika, że zaczyna się cała zabawa o 21, a czy już wiecie, kto będzie grał pierwszy>??
Pytam tak dokłanie, bo w moim przypadku będzie bardzo ciasno z czasem, a niechciałbym się spóźnić ;- )
<mocno wulgarne słowo> mać!!! Że też wcześniej nie spojrzałem, chętnie bym się wybrał na Wasz koncert w P-niu... ale trudno, tak bywa...
_________________ X <- tu byłem
Bębniarek
Wysłany: Nie 21 Sty, 2007
GuRu napisał/a
Widze, że gracie z Prząśniczkami.
Ze strony Zapiecka wynika, że zaczyna się cała zabawa o 21, a czy już wiecie, kto będzie grał pierwszy>??
Pytam tak dokłanie, bo w moim przypadku będzie bardzo ciasno z czasem, a niechciałbym się spóźnić ;- )
Witam z tego co wiem to my zaczynamy zabawę bo chłopaki z Prząśniczek kończą pracę jakoś później , coś tak słyszałem kątem ucha chyba
Ostatnio zmieniony przez Bębniarek Nie 21 Sty, 2007, w całości zmieniany 1 raz
Bębniarek
Wysłany: Nie 21 Sty, 2007
Anonymous napisał/a
Wojtek>
Lemur z przyjaciółmi szykuje się na wasz występ w Zapiecku w Łodzi. Mam nadzieję, że zawitacie 26 stycznia, bo szykuje się mała banda fanów na was...
pozdro
No pięknie cieszę się bardzo !! i widzimy się w piątek
Bębniarek
Bębniarek, fajowo, że z Prząchami zagracie. Jeżeli ma być bitwa to wiem jedno, na stroje nie wygracie z Prządkami.
Mam nadzieję, że dojedziecie jakoś jutro przez te Śniegi Południa...
Do zobaczenia na koncercie.
Pozdro
Bębniarek
Wojtek>
Moje gratulacje! Świetny koncert daliście w piątek w Łodzi. Wszyscy znajomi zgodnie stwierdzili, że koncert był rewela. Poziom wykonawczy bardzo wysoki, muza swędząca i frapująca. To było odświeżające i inspirujące was posłuchać. Słychać duży postęp w waszej muzie. Czekam na płytę.
Dzięki za wspólnie spędzony czas (ten pod stołem też i pozdrawiam całą ekipę z Krakowa. Do następnego.
czy ktoś może wspaniałomyślnie mógłby w miarę możliwości wrzucić gdzieś tą "kuźnię talentów"?
_________________ SPRZEDAM:
Alchemy prof. rock ride 20"
Bębniarek
Wysłany: Pon 29 Sty, 2007
Wooof napisał/a
Wojtek>
Moje gratulacje! Świetny koncert daliście w piątek w Łodzi. Wszyscy znajomi zgodnie stwierdzili, że koncert był rewela. Poziom wykonawczy bardzo wysoki, muza swędząca i frapująca. To było odświeżające i inspirujące was posłuchać. Słychać duży postęp w waszej muzie. Czekam na płytę.
Dzięki za wspólnie spędzony czas (ten pod stołem też i pozdrawiam całą ekipę z Krakowa. Do następnego.
boze jaka ania jest tragiczna, moze to tez element osobistej antypatii ale lepiej dla niej by bylo jakby naprawde została underground, independent i nie wypowiadała sie na temat innych zespołów.
Bębniarku naprawde fajnie zagrane, swoistym klimacikiem nagrania była twoja gra na niewidzialnych tomach ale taki to wdzięk telewizji Nagranie fajne tylko wyciąć głupie komentarze Ani.