Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Koncerty, Festiwale, Pokazy » Fajne koncerty w Warszawie
Fajne koncerty w Warszawie
Autor Wiadomość
janeczeq

Wysłany: Pon 29 Lis, 2010   Fajne koncerty w Warszawie

Witam forumowiczów,
tak się składa, że aktualnie zamieszkuję w Warszawie i chciałbym móc od czasu do czasu wybrać się na jakiś fajny koncert. Problem polega na tym, że niestety nie wiem gdzie! Zaznaczam, że nie chodzi mi o jakieś wielkie widowiska, chciałbym po prostu posłuchać jakiejś ciekawej muzyki i napić się piwenia ;) Byłbym wdzięczny za wszelkie namiary na kluby, itp. Z góry serdeczne dzięki.

Pozdrawiam,
Janek.

Totem 
potem ...

Wysłany: Pon 29 Lis, 2010   

http://forum.perkusjaonli...eam-vt17942.htm

janeczeq

Wysłany: Pon 29 Lis, 2010   

dzięki za odzew :)

serfman

Wysłany: Wto 30 Lis, 2010   

Proponuję wybrać się przykładowo na ten koncert: http://www.klubproxima.co...ask=view&id=510
Co do miejsc to masz: Progresje, Stodołe, Proxime, Metal Cave, Palladium...
Jak lubisz szanty to możesz się wybrać do Czarnej Perły, Gniazda Piratów, Korsarza.
Na pewno tego typu miejsc jest o wiele więcej, ale niestety nie było mi dane wszędzie zajrzeć albo nazwy wypadły mi z głowy ;)
Pozdro

janeczeq

Wysłany: Sro 01 Gru, 2010   

serdeczne dzięki za pomoc, pozdrawiam! :)

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Koncerty, Festiwale, Pokazy » Fajne koncerty w Warszawie