Witam wszystkich!
Jestem Adam mam 19 lat a na perkusji gram paru miesięcy. Zestaw to oczywiście... Amati [+blaszki Paiste 302]
Nizej moje zdjecie z koncertu Mangini'ego... btw perkusista-maszyna
Dotykalem spoconego Mike'a!! lol
Mike in action
Ostatnio zmieniony przez virus3d Nie 12 Lut, 2006, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Wto 14 Lut, 2006
Niestety to najlepsze [sic! fuck!] zdjęcie, jakie mam. Rozgrzewka przed koncertem w domu kultury, na gitarze znany Wam może Dariusz Zembaty (wcześniej m.in.: Kilo, Traumiasto).
_________________ 'i jak tu sie potem dziwic ze Portnoy sie nabija ze pewnie Polaczek mu Piccolaka buchnal.'
Wysłany: Pią 24 Lut, 2006 Motion Blur - 23.02.2006 - Aula w mojej szkole
Bębny:
- Czarny Dw Pacific Ex: 22x16, 13x11, 16x16(mam jeszcze 12x10)
- Werbel Mapex Pro Steel 14x6,5
Naciągi:
- werbel 14" góra: Evans Hydraulic Black Coated, dół: Remo Ambasador Snare
- tom 13" góra: Remo Pinstripe, dół: Remo Ambasador Smooth White
- tom 16" góra: Remo Pinstripe, dół: Remo CS
- centrala 22" uderzany: Remo Powerstroke III, przedniego brak(mam Remo Powerstroke III Ebony, ale jeszcze go nie zakładałem)
Blachy:
- hi-hat 14" Alchemy ART
- crash 16" Alchemy Pro ART
- crash 17" Orion Solo Pro
- ride 20" Zildjian Scimitar
od razu uprzedzam pytania na temat tomu 10 zawieszonego po lewej stronie. to z czystego lenistwa, nie chcialo mi sie go przestawiac na swoje miejsce ( czyli obok 12)
witam na poczatek się przedstawie bo w sumie jestem nowy a jeszcze tego nie zrobiłem nazywam się Łukasz Brynkiewicz i mieszkam w Łodzi na bębnach gram jakieś dwa i pół roku mój secik to yamaha stage custom standart<nie wiem jak nazywa się ten kolor> żelastwo całe od yamahy blaszki meinl genegation x i byzance poniżej kilka zdjęć z Klubu "Funaberya", 18. marca 2006r więc całkiem aktualne
pozdro 600
Wysłany: Wto 30 Maj, 2006
Vogt napisał/a
Opressor napisał/a
to juz lepiej jakiemus prosiakowi wbic krzyz w dupsko i zeby tak latal kwiczac i bryzgajac krwia z odbytu hehe,.. oj wiem ze sie czepiam no.... wykasujcie to jak cos
Z przyjemnością bym to zobaczył na jakimś koncercie.
Jeszcze nigdy nie byłem na koncercie Black Metalowym. Jak to jest?:P
powiem ci chlopie jak nie masz plakatowek to nie masz po co isc ..:P
no i jakis latex, gwozdzie, kolce, widly, lancuchy, itp....
.....ist krieg jednym slowem
Na początku było takie założenie że mamy zagrać tylko beatlesów - twist & shout (jako piosenka na przedstawienie Angli) no i DP - Smoke On The Water (jako utwór na szkolną eurowizję :]), ale laskom z klasy i nauczycielom tak się spodobao że po całej imprezce szkolnej zagraliśmy mini koncert :] w sumie to wyszła kontynuacja improwizacji z kanciapy ale i tak poszło dobrze dziewczyny oszczane i w ogóle...
jak jeszcze odwaliłem mocne soczyste solo w smoke on.. to już w ogóle jazda była
Pi S. To był mój pierwszy koncert... Było zajebiaście!
Pi S-2. Gram tylko ja z kumplem co ma czerwoną gitare... reszta (kumple z klasy) udają że grają i na żywca śpiewają pozdro ziomy!
Co pawda to było już dawno i prawie że nie prawda ale...
Koncert Kruka w Koszęcinie na zlocie harleyowców klubu Roadrunners
Jako gwiazda tego wieczora występował Andrzej Nowak i Złe psy.
Oto kilka fotek: