Z tego składu bym z chęcią zobaczył Gortal i Traume.
Lost Soul widziałem dwa razy, już nie jarają mnie tak jak na początku.
Ten ich ostatni album jest troszkę wtórny, nudny i przekombinowany. Grecki chciał być "zbyt" jak na powrót. Poprzednie albumy są lepsze.
No ale i tak nie pojadę tam, w końcu tego samego dnia gra Immolation \m/
fajna sprawa - bardzo szanuje te kapele a Greckiego bardzo lubie - fajnie ze ciagnie ten wozek po 20 latach - pelen szacun ... szkoda tylko, ze Sierzega odpadl... ale Desecrate godnie go zastepuje hehehe;) mam troche daleko do Wrocka jak zwykle
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
Ostatnio zmieniony przez blanker666 Nie 28 Lis, 2010, w całości zmieniany 1 raz
hej,
na fajnie bylo - jakos dalem rady poznałem Lucasa ( grał w zastępstwie w crionics )
(pozdr!)
przytrafiło sie małe nieszczęście
mianowicie set z gortalem grałem na totalnie nie swoim sprzęcie. tylko palki były moje,
- miałem przyjemność grac na axisach bębniarza F.A.M (axisach z e-kitem)
no i właśnie pod moimi nogami złamał sie jeden z e-kitow.
Mam pytanie.
orientujecie się możne w temacie części zamiennych to axisow w szczególności do tych gównianych e-kitow. - ułamała się po prostu ta sprężynka co utrzymuje młoteczek, który to uderza podczas grania w trigger przyczepiony do axisa....
z gory dzieki
dzwon bezposrednio do axisa. wysyłaja worldwide bez zadnego problemu. nie ma co słać e-maili bo nigdy nie odpisuja ale telefon zawsze odbiora ;P oczywiscie dzwon w odpowiedniej dla nich porze
hej,
na fajnie bylo - jakos dalem rady poznałem Lucasa ( grał w zastępstwie w crionics )
(pozdr!)
przytrafiło sie małe nieszczęście
mianowicie set z gortalem grałem na totalnie nie swoim sprzęcie. tylko palki były moje,
- miałem przyjemność grac na axisach bębniarza F.A.M (axisach z e-kitem)
no i właśnie pod moimi nogami złamał sie jeden z e-kitow.
Mam pytanie.
orientujecie się możne w temacie części zamiennych to axisow w szczególności do tych gównianych e-kitow. - ułamała się po prostu ta sprężynka co utrzymuje młoteczek, który to uderza podczas grania w trigger przyczepiony do axisa....
z gory dzieki
ale ale ... za to mialem okazje zagrac na totalnie zluzowanych axisach - i powiem ze dziwnie sie machalo - ale jakos sie gralo - ehhh nie ma jednej tajnej techniki grania czymkolwiek na czymkolwiek hehe kazdy se ustawia jak chce kazdy gra jak chce - a gra i to calkiem niezle - "vide" ustawienie kopyta daraya , inferno i konrada z hermh - totalnie inne - na zadnym bym nie "pogral" ( a probowalem ) a kazdy z nich robi robote jak trzeba