Witam,
Rzadko się tu pojawiam, a szczególnie w tym dziale Właśnie ruszyliśmy z inicjatywą publikowania crashtestów video na sklepie i chciałem zaprosić zainteresowanych do obejrzenia clipów. Szukamy odpowiedzi czy taka incjatywa jest potrzebna, czy robimy to dobrze czy źle itd . Zapraszam do działu videotesty na perkusje.pl.
pzdr
_________________ -= hoy brujerizmo pa ti satanizmo =-
!! BEEATCH !!
olli
Wysłany: Wto 30 Wrz, 2008
Oglądałem dziś. Wszystko ok, tylko jest kilka wpadek merytorycznych (np. w tej elektronicznej Yamaszce można podłączyć jeszcze jeden pad, można też podłączyć pady wielostrefowe) - ale ogólnie pozytywnie
Oglądałem dziś. Wszystko ok, tylko jest kilka wpadek merytorycznych (np. w tej elektronicznej Yamaszce można podłączyć jeszcze jeden pad, można też podłączyć pady wielostrefowe) - ale ogólnie pozytywnie
bardzo mi przykro, ale nie można podłączyć dodatkowego pada, chyba, że byś rozszczepiał wejście stereo, ale tego nie można nazwać wejściem na dodatkowy pad, tylko chałupniczym sposobem na wyciśnięcie dwóch brzmień z jednego gniazda. Co do podłączenia pada dwustrefowego nie mówiłem, że nie można podłączyć, tylko, że te w komplecie nie są dwustrefowe
pzdr
Postaramy się zamieszczać kilka nowych w każdym miesiącu. Kolejny filmik juz gotowy, w przyszłym tygodniu będzie na stronce.
Będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi pozostawione w komentarzach! Chcemy kazdy następny test robić lepszy
pzdr
!! BEEATCH !!
olli
Wysłany: Sro 01 Paź, 2008
thormes napisał/a
bardzo mi przykro, ale nie można podłączyć dodatkowego pada, chyba, że byś rozszczepiał wejście stereo, ale tego nie można nazwać wejściem na dodatkowy pad, tylko chałupniczym sposobem na wyciśnięcie dwóch brzmień z jednego gniazda. Co do podłączenia pada dwustrefowego nie mówiłem, że nie można podłączyć, tylko, że te w komplecie nie są dwustrefowe
pzdr
Dawno temu miałem ten zestaw, ale to kiego grzyba jest w takim razie z tył napisane, przy którymś wejściu 8/9 czy coś w tym stylu. O ile dobrze pamiętam, można wpiąć też ten dodatkowy pad przy padzie stopy (dokładnie nie pamiętam i nie mam teraz jak sprawdzić). Co do dwustrefowego to należałoby wspomnieć, że jest taka opcja
Ale ogólnie pozytywnie, jestem czepialski
Pozdrowienia
pzdr
Dawno temu miałem ten zestaw, ale to kiego grzyba jest w takim razie z tył napisane, przy którymś wejściu 8/9 czy coś w tym stylu. O ile dobrze pamiętam, można wpiąć też ten dodatkowy pad przy padzie stopy (dokładnie nie pamiętam i nie mam teraz jak sprawdzić). Co do dwustrefowego to należałoby wspomnieć, że jest taka opcja
Ale ogólnie pozytywnie, jestem czepialski
Pozdrowienia
Nie jest może kiedyś tak było <mysli> prawda pewnie lezy gdzies po srodku. Do stopy faktycznie mozna dopiac jeszcze jeden pad, ale moze to byc tylko pad stopy, bo bedzie gral tym samym dzwiekiem co ten wlasnie do ktorego dopinamy (Jest to bez sensu zabieg gdyz i tak pad stopy przyjmuje twina (no, chyba, ze ktos koniecznie chce dwa bassdrumy ) ) Jakbym powiedzial, ze mozna do setu spokojnie dodac jeden pad to bylaby to lekka sciema bo w 99% ludzie chca dopiac jeszcze jedna blache . mam nadzieje, ze lepsze niedomowienie niz wprowadzenie w blad pzdr