Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Crash Test » Czarcie Kopyto
Czarcie Kopyto
Autor Wiadomość
Th0rn

Wysłany: Wto 18 Paź, 2011   

Janusz....nie tlumacz bo nie ma co tlumaczyc...kosztuje ile kosztuje i pewnie sie to nie zmieni szybko...sprzet jest wytrzymaly, swietny i pozwala na duzo rzeczy ktorych bym nie ugral na "normalnych " stopach...panowie nie ma co narzekac tylko robic swoje....grac ! ;)
pzdr

janusz 

Wysłany: Nie 23 Paź, 2011   

To nie jest tłumaczenie...ja rozumiem rozgoryczenie z powodu cen sprzętu i nie mam tu na myśli tylko Czarciego...Jako starszy kolega na tym forum chciałbym powiedzieć, że ja do tego co mam doszedłem przez długie lata, krok po kroku, to nie jest tak, że wszystko spada z nieba (choć są tacy co i tak mają)...Będąc młodym człowiekiem oglądałem w katalogach sprzęt, który był tylko w sferze marzeń...Teraz jest łatwiej bez dwóch zdań w kwestii dostępności...Siedząc na tyłku i marudząc do niczego się nie dojdzie, trzeba przy tym wszystkim chodzić, zabiegać o to...Znam takich, którzy uważają, że im się należy i już ...nie wiem na jakiej podstawie tak myślą, ale wiem, że pokora to bardzo ważna rzecz, chociaż dużo osób o tym nie pamięta, a może nie chce pamietać... :grin:

Bolek361 
VersusDrummer

Wysłany: Nie 23 Paź, 2011   

dokladnie sie zgadzam Janusz.... ja sam katuje tragiczny sprzet, pekniete mosiezne blachy i zuzyte naciagi tylko po to by zaoszczedzic na nowe zawodowe blachy.... czy np. czarcie... :) pamietam jak marzylem o EXPORCIE pearla. teraz tesknie za moja tama starclassic ktora stoi w cieplym i bezpiecznym studiu 350km ode mnie... :)

Carlos

Wysłany: Sro 26 Paź, 2011   

janusz napisał/a
To nie jest tłumaczenie...ja rozumiem rozgoryczenie z powodu cen sprzętu i nie mam tu na myśli tylko Czarciego...

Jest jeszcze jedna sprawa do tego co Janusz pisze: cena to nie tylko cyferki. Na to ze ta stopa tyle kosztuje zlozylo sie ze usiedli nad tym ludzie, zajelo im to troche czasu, materialy sa wysokiej jakosci, moze sie ja produkuje w europie. I jest to produkcja niszowa. Czarcie kopyto to nie Pearl czy Yamaha ktora moze sobie ponegocjowac zdecydowanie bardziej z dostawcami.
To tak samo jak z najlepszymi bebnami: lepsze materialy - wyzsza cena.
Co to za biadolenie ze sprzet jest drogi...?No jest, mercedes tez nie jest dla kazdego. Tak to juz jest z towarami.
Trzeba sobie stawiac cele by je osiagnac. I tego wszystkim zycze.

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Crash Test » Czarcie Kopyto